Sade_01 @kibarim_41 ikinci gebeliğimde çin takviminde erkek çıktı erkek oldu ama bu gebeliğimde kız çıktı erkek olacak.
kibarim_41 denizin_annesii Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗 sizde de yanılmış bakalım bana doktorum ne dicek sabırsızlıkla bekliyorum 🤗🤗
herhangibirkullanici kibarim_41 oğlumda doğru çıkmıştı şimdi kızım olacak bunda da doğru çıktı bende takvim🥰
Miniklimonum kibarim_41 inanmıyorum ama baktığımda erkek yazdı oğlum olcak Allah kısmet ederse inşallah ama hala inanmıyorum tabiki 😀
Hnr kibarim_41 elbette başta nasip tabiki,bu benim ikinci hamileliğim ikisini de çin takviminde yaptım nasip ikisi de doğru çıktı
SevilayAkgz_27 Miniksevgim All bendende o kadar 😂😂 benimde baktığımda erkek çıkıyordu ama bitane prenses geliyorrrr 🥰
Ozlmm_1 kibarim_41 ben de Çin takvimine göre erkek,Rus takvimine göre kız🤣 daha belli değil haftaya öğrenicez inşallah. Diğer tüm hurafelere göre de erkek çıkmıştı bakalım hangisi tutacak 😬
Eda-1997 kibarim_41 doğruluk payı var mı bilemem ama benim yaptığım da kız çıkmıştı öğrendik ki kızım olucakmış 🙈😂