incisu Yesimtzn palamut soğanlı biberli domatesli akşama yanına salata birde çorba 😋 of acıktım şimdiden
Royalsun Yesimtzn henüz birşey yapmadım 😂 eşimde nöbetçi ya mantı 🥟yaparım yada dışarıdan hamburger 🍔 artık 🤷🏻♀️
BabyY2 Yeşil Mercimek yemeği yanına makarna, marul salatası düşünüyorum ama sadece düşünüyorum 😄 birara kalkıp yapcam inşallah
Happybsrn Yesimtzn iki saattir pişmeyen kuru fasulye 😡😡 düdüklü korktuğum için kullanmıyorum ,lanet şey pismedi, eşim akşam yemeği yemeyecek,yemek sorunu olmadığını için pişi yapcam çok sinir oldum 😭😭😭
incisu Happybsrn ben ne zaman yapmaya karar versem tencerede oluyor valla kuru fasülyeyi soğuk suyla yıkayın sonra kaynar suyla tencerede kabukları dışarı atıncaya kadar haşlayın sonradan soğanı biberi domatesi nasıl yapıyorsanız salçayla kavurun üstüne haşladığınız kuru fasülyeleri koyun sonra tekrar sıcak su mis gibi oluyor 😀 ⅕ saatte hazır oluyor yani
sessiz_oyuncu Semra12344 bende öyle yapıyom ama köri sosunu ordan bakmadm bide ordan yapayım 😅 önce bi kendm yiyeym beğebirsem eşimede veririm 😆
Happybsrn incisu ya ilk defa bu kadar zaman aldı pişmesi resmen 2 saat😡 bundan sonra bende haşlayıp koyacam 15 saat suda bekledi yine banamsn demedi 🥴