Semra12344 Yesimtzn dünden karnıyarık ve çorba var cnm kayınvalidem de börek yapıyormuş onu getirecek akşam üstü yanına da ayran salata yeter çok bile😂
sessiz_oyuncu Yesimtzn mantı yapıyorum. Dünde kremalı tavuklu makarna yapmştım. Çorbam var. Salatam var. İsteyen istediğini yesn 😊
metehaninannesiii Yesimtzn dun kayinvalidem gelip yemek yapip gitti saolsun oglana bakip yemek yapamıyorum 😂😂mercimek çorbası lahana sarmasi var onlari ısıtıp yerim esim toplantı da bende oğlumla yerim
sessiz_oyuncu Semra12344 köri sosunun ayarını birtürlü ayarlayamadığım için eşim köri soslu yapma sen diyor 😅😅😅
Sancarefeem Yesimtzn bi posta daha yazdım 2 yaşında bir kız 30 günlük bir erkek çocuk yemek yok bunları yaptım yeter de artar tuvalete gidemiyorum 😂😂😂
Semra12344 sessiz_oyuncu kız ben nefis Yemek tariflerindekini yapıyorum bak tam iyi oluyor😂 çok bildiğim yok benim de yemek işinden pek anlamam işte internetten bakarak ortaya birşeyler çıkartıyorum 😂
Calisananne25 Yesimtzn ıspanak yapacaktım eşimin canı dışarıdan istedi🙈 yanına Bi soğan halkası kızartıcam🙈
sessiz_oyuncu Semra12344 bende öyle yapıyom ama köri sosunu ordan bakmadm bide ordan yapayım 😅 önce bi kendm yiyeym beğebirsem eşimede veririm 😆
Kdrrelk Valla ben etli taze fasulye yaptım ayran yaparım yanına turşum da var pilav da yaptım mı tamamdır 🤷♀️☺️
-Arya- Yesimtzn Karışık kızartma (patates, patlıcan, kabak, havuç ve biber) sarımsaklı domates sosu ve salata miss 🌸 eşimle en sevdiğimiz menülerden 😂
tugbadugan0000 Yesimtzn ben çorba, fajita ve sebzeli patates yemegi yaptım birde köz patlıcan salatası yaparım 🤭