Hilal-_19 Merve-0535 ben elitparkta fatma Emralide dogum yaptım yeni çorum özeli bilmyrm ama elitparkı tavsiye ederim
Merve-0535 Hilal-_19 araştırma yaptığım da elit Park için çok iyi şeyler okumadm. O yüzden Çorum Özel i tercih etmiştim
Hmyraam Hilal-_19 bende iki doktor arasında çok kaldım Fatma Emrali ve Özgül Bekar çevremdekiler Özgül hanımda doğum yaptıkları için onu tercih ettim memnunum ama Fatma hanım daha cana yakın konuşkandı
Merve-0535 Hediye19 demi iyi sanki. Bende iki defadr gidiyorm. İzmir de oturuyorum normal de. Serklaj olacağım için bakıma ihtiyacm olcak. O yüzden aile yanına merzifon a geldim. Özgül hocaya gittim. Şuan izlenimlerim iyi ilgili ❤️
Hediye19 Merve-0535 bence pişman olmazsın bende ilk başta ön yargıyla gittim ama baska hastalarla konuşunca memnum kaldım.Üstelik çok güzel ilgisi var
Hediye19 Merve-0535 elitte ben hocanın biriyle kötü kavga ettim o yüzden tercih etmiyorum. Kuzenim de tavsiye etmiyor güzel ilgili doktor yok diyor orda çalışılıyordu
Merve-0535 Hediye19 aynen şuanlik iyi çok şükür. İlk gebeliğim zordu. Bebeğim erken digum oldu. Vefat etti 😔 o yüzden çok korkuyorum. Sürekli irtibat halinde olmak istiyorum o yüzden. İlgili şuan çok şükür 🤲🏻
Hediye19 Merve-0535 aynı olay benim basıma geldi ben düşük yapmadım ama bebeğim karnımdaykem öldüğü için aldırmak zorunda kaldım o yüzden suan daha çok korkuyorum acaba yine olacak mı diye 3 sene sonra gelen en güzel mucizem
Merve-0535 Hediye19 Allah sabır versin bizlere canım. Şefaatçi olsunlar inşallah 🤲🏻 şimdi bebeklerimize kavusalim inşallah. Benim de 24+3 hafta da erken doğum oldu. Bebeğim 1 ay yaşadı. Erken hafta olduğu için dayanamadı 😔😔 şuan kaçıncı haftadasn senn
Hediye19 Merve-0535 cennet kusun olmuş kuzum rabbim sabırlar versin sana. Basın sağolsun 8.haftaya başladık bugün sen kaç hafta oldu
Hmyraam Merve-0535 bende Özgül hanıma gidiyorum şuanlık memnunum çevremde ona doğum yapanlar var o yüzden tercih ettim ☺️Bende serklaj yapılmadı ama rahim ağzı kısalığı var
Merve-0535 Hmyraam benimde eşimin kuzeni ona gidiyordu. O önerdi bana da. Peki size serklaj atabilirim falan dedi mi