newbabyno2 Busra2013 evet canım bekledım ben cok bekledım gelısır dıye ama bebek gelısmıyor malesef hakkımızda hayırlısı:(
Busra2013 newbabyno2 aynen bebek ıcınde senın ıcınde en dogru kararı verın ben aldır yada aldırma dıyemem o vebalı asla almam cok com cok çok uzuldum gercekten allah sabır versın ınsallah bıdahakı cocugun olur saglıklı sekılde alırsın
teletabi Esay_50 yok hayır ilaçla alakalı değil genetik bir faktörmüş yengemin ailesinden gelen. Normalde kullandı folikasit ama malesef olmadı. Şuan bi yiğenim var 6 yaşında. Onda hiç yaşamadık öyle bişey
bebek- teletabi ya bişe soracam bu folik asit kullanmamaktan kaynaklanan bişeymi ben 8 haftalık hamileyim daha kullanmadım açıkçası kullanmayıda düşünmüyorum birden okuyunca korktum kullanmak şart mı acaba
teletabi bebek- onun için birşey diyemem bizimki ilaçla alakalı değildi çünkü. Tamamen genetik bir rahatsızlıkmış. Ama folikasit kullanmakta fayda var bebeğin gelişimi açısından
Nisan4523 bebek- Kullanmayı düşünün derim ben. Tabi yine doktorunuza danışın fakat folik asit eksikliği bebeklerde nöral tüp defeksi sorunlarına yol açıyor. Yani beyin ve omurilikte bazı anormaliklere sebep oluyor. O yüzden iyice düşünüp araştırın derim