Caglaaa
Bende miğde bulantısı olmadı ama tiksinme var et ve tavuk görmek dahi istemiyorum bazen diyorum keşke tiksinti olacagına miğde bulantısı olsaydı en azından tiksinmez azda olsa yiyebilseydim diyorum 13+5im şuan
Nurbusranur
[bilinmeyen] Bende çok çektim bulantı kusma tansiyon düğüklüğü hergün acildeydim hiç birşey fayda etmiyor leblebi ay çekirdeği zencefil zamanla azalıyor sadece.. kendini hep motive et geçici bişey bi kaç hafta sonra geçecek bizim bu durumumuz. Ne yazık ki kemoterapi alan kanser hastaları var onlar aylarca senelerce çekiyor bu bulantıların beterini.. Ve dua beni tek rahatlatan tesbihle Ya Şafi Ya Rezzak çekmek Emin’im rahatlarsın sende
Pelinuzun
Malesef ilk aylarda öyle oluyor ben hep peynir ekmek yedim, çubuk kraker yedim oçok fenaydım mecburen doktor ilaç verdi çünkü çok rahatsız oluyordum dört aylıkken filan geçti ama ondan sonra da mide yanması başladı
Denizkizi
[bilinmeyen] masallah hersey yolunda canım 21+6 haftadayız
Gulsummldr
[bilinmeyen] allah yardımcınız olsun. Ama malesf bu durum sürüyo 14-16 haftaya kadar. Değerleriniz çok düşükse serum bağlıyolar. Eger bebeğin beslenmesi tehlikeli hal alırsa. Cok yıpratmayın kendinizi. Yol uzun 🙏🏻😊
Acrbaby
[bilinmeyen] benimkide öyleydii şimdide hep açsın ya diyo 😂
Necla06
[bilinmeyen] valla üzerine gittim desem yeri var bırak yemek yemeği ya evim kokuyordu var mi böyle bisey kapıyı bi acıyorum bu evde bisey kokuyo daha dün temizledin diyordu eşim mutfağın kapısını kilitleyecektim resmen öyle bi tiksinme. Yumurtayı öğlen yemeğe başladım sabahları çok zorlamadan ilaçlarım aksamasın diye bi kaç bisey yedim ayni sen gibi sonra o ilaçlar da çıktı tabi ama içmedim demek var kustum demek var diye içtim. Şimdi 18. Haftamıza girdik çok şükür düzeldi artık evim de kokmuyo yemeklerde 😍 darısı basına insallah 🙏 (tuzlu şeyler ve leblebi gibi seyler ye demicem artık çünkü onlar da ise yaramamisti bende)
Neroizm
[bilinmeyen] cozum bulamadim ilk 3 ayimda 3 kilo verdim ben. Doktor yemeyebilirsin sorun degil sadece sen halsiz kalirsin bebek 20. Haftaya kadar zaten depolarindan besleniyor yediklerinden degil demisti. İcin rahatlamisti.
Necla06
[bilinmeyen] bende reflü ülser gibi mide rahatsızlıkları da mevcuttu zor atlattık diyebilirim hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor insana ama geçiyor 18 hafta gözünü korkutmasın belki seninki daha erken geçer 🙏 bi bakarsın gelmiş geçmiş bende çok özenirdim mide bulantım hiç olmadı diyenlere 😂 şimdi doymak bilmiyorum eşim bir anda değiştin anlamak mümkün değil diyo 😎
osg
[bilinmeyen] bende aynıyım canm , ağlıyorum artık bulantı ve kusmaktan , halsizlikten .. bana zencefilli su iyi geldi biraz . deneyebilirsin. çok geçmiş olsun
Dyg34
[bilinmeyen] beni de cok zorladı 2 haftalık basladı 15 oldum cok az gectı dıye bılırım zorlama ılk 3 ay bebek anne kanından beslenıyor ama senın saglık acısından doktorunla gorusmen lazım sana takvıye vere bılır seni rahatlatan seyler yemesen de iç mesele bi ayran dene baktın olmuyo leblebi az az miden ne alcaksa onu bul atlatcan cok zor bılırım ben hala tencere yemegi göremiyorum 😂
osg
[bilinmeyen] yok normal içeceğim suya dilimleyerek atıyorum .. bi ince rahatlatıyor . psikolojim bozuldu gerçekten yatmaktan 😒
Necla06
[bilinmeyen] ay onu hiç deme 😂
Neroizm
[bilinmeyen] yeter merak etmeyin. Bu oyle bir sey ki zaten deponuz yetmediginde asermeye baslarsiniz. Emin olun bir mucizeden bahsediyoruz sizden bagimsiz kendini hayatta tutma icgudusu var bebeginizin. 🙂
Necla06
[bilinmeyen] rabbim muhabbetinizi artırsın eşler can yoldaşı ya güldürmeleri yeter yoksa ben bebeği düşün düşün vakit geçmiyor daha da ocak ayına bayaaa var 😂😂