SemaKumtepe
[bilinmeyen] bende senin gibiydim 6.haftamda baslayıp 12.haftamda geçti bol bol meyve yedim sadece daha cok kötü olmamak ıcın zorladım kendimi ama sadece meyve yiyebildim bulantıdan cok istahsızlık vardı bende hiç acıkmama hissi .. soğuk süt işe yarıyo die duymustum ben ilaç kullanmadım kullananların hiç fayda gmrmediğini biliyodum çünkü. ağlıyodum hergün neden yiyemiyorum ne zaman geçicek die ama geçiyo biraz sabret umarım sen daha erken atlatırsın 🤲🏻
Ezgi14
[bilinmeyen] canm bende sen gibiydim 15. Haftaya kadar devm etti. Yiyemiyorsan zorlayip tiksinme. Leblebi salatalik cubuk falan ya o melek senden beslenir bir sekil de. Ama su icmeye calis. Cok kotu olursan serum takarlar zaten
gonulcelen
[bilinmeyen] zorlayarak nasıl yiyorsun 😱 Ben görmeye tahammül edemiyordum çok ısrarcı davranıp kendini komple soğutma bence geçici bir süreç. Yemediğinde de birşey olmuyor yiyebildigimi yendiğimde şükrediyordum🙏🏼 Bir dilim ekmek peynirdi oda 😕 Şimdi 27 hf olduk bgn yine yumurtam tam bitmedi yarım yedim ama olsun🙏🏼
HulyaKrg
[bilinmeyen] zorlama bebek senden besleniyor su icmeye calis folk asit zaten iciosundur..gazoz leblebi tuzlu cubuk kraker sabah bas ucunda kalsin tabi bulanacaksa bnm gibi bunlarin hic biri cagre etmedi.bulanti haplari denedim hastanede yattim..suan 24 hala devam ilac kullaniyorum..Allah yardimcin olsun..
Deletedmom411
Hic birseyin faydasi yok ilac vs dahil yiyecek icecek adi gormek bile mide bulandiriyordu bende su ictigim gibi cikariyorum zor zamanlar hala da gecmedi ama biraz hafifledi gibi kendini zorla yemeye zorlama benim temiz hava iyi geliyor gezince biraz unutuyorum halim oldugunda tabi , ilk 3 ay bebek senden beslenebiliyormus zaten doktorum boyle demisti stres yapma stres bende asiri bulanti yapiyordu cubuk kraker leblebi falan hikaye zamanla gecmesini bekleyeceksin 13+2 im yeni yeni canim birseyler yemek istiyor aciktigimi yeni farkediyorum kusma bulanti ogurmeye devam ama en azindan asiri istahsizlik yok Allah kolaylik versin
KemalFatosPolat
[bilinmeyen] teseli vermek isterdim ama maalesef yolun başındasın daha ben senin haftandayken hergün hastanedeydim 5 kg vermiştim o zaman sadece soğuk su iç çiğ domates den uzak dur su içerken de az az iç
KemalFatosPolat
[bilinmeyen] canım çiğ domates çok bulantı yapıyo diye dedimiştim istersen ye yani
SemaKumtepe
[bilinmeyen] rica ederim
Ezgi14
[bilinmeyen] doktora git canm belki ilac verir bulanti icin
Gizzy
[bilinmeyen] canım bana doktor ilaç verdi. Kusuyordum, sürekli midem bulanıyordu. İlacı sabah içip üzerine çubuk kraker yiyorum iyi geliyor. Yoksa hiç beslenemiyordum. Sonuçta onlar da doktor. Elbet biliyorlardır, zararı olup olmadığını. Olsa vermezler. Yine tercih meselesi tabi.
Ezgi14
[bilinmeyen] haklisin. Bende oyle dusunuyordum bu Sebep le doktorum bana yuzde yuz bitkisel ilac yazdi premesis adi. İcinde folik asit magnezyum falan tarzi seyler var vitamin gibi bulanti tedavisinde kullaniliyor. Ama sigorta karsilamiyor 50 tl gibi fiyato var gunde 2 kere ondan icerek bir seyler yemeye baslamistim
Denizkizi
[bilinmeyen] gayet normal canım benım mıde bulantım 5. haftada basladı 20 haftada azaldı ama hala devam edıyo ara ara .. herseyden tıksındın resmen ac yasıyodum bende sasırıyodum yedım de anında cıkıyodu .. sut yogurt yumurta agzıma suremedım cok farklı bır durum .. bsy olmaz merak etme gecer zamanla
Me_Lek
5dk önce bende forumda ayni soruyu sordum canim😭😭Agliyorum artik cok yoruldum bu bulantidan rabbim cümlemize sabir versin hicbirsey yiyip icemiyorum herseyden migdem bulaniyor kokulara cok hassasim mutfaga adim attigim an migdem cok fena oluyor yemek bile pisiremiyorum kokudan😭😭😭 hicbirsey ise yaramiyor😭😭😭
Ezgi14
[bilinmeyen] temiz temiz :)
Deletedmom411
[bilinmeyen] bos mide daha cok bulandiriyor dogru :/ bana ev bile kokuyor bilmiyorum ilk hamileligimde 6 ay surmustu
Ecrinimleyla
[bilinmeyen] normal bunlar 12. 13. Haftaya kadar sürer ben bile 19 a girdim hala makarna ve haşlanmış yumurta kokusundan midem bulanıyor
Gulsummldr
[bilinmeyen] niye ağlayarak yiyosun. Zorlama kendini yahu. Bebek zaten neredeyse 16ya kadar senin yediklerinden beslenmiyo. Zorlama kendini
Me_Lek
[bilinmeyen] denedim canim böyle sanki mideme oturuyor her yedigim cok kötü oluyorum😓😓 Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun gercekten cok zormus😞😞😞
Deletedmom411
[bilinmeyen] insallah tez vakitte hayirlisiyla gecer bulantilarimiz bu hamileligimde o kadar surmez diye umud ediyorum 38. Haftada 3 kilo 020 gram dogurmustum simdide minyon zaten oglum hamileligin en zoru bulanti zaten :/
Acrbaby
[bilinmeyen] su içmeye çalış canım sebze falan atıştır arada , bende aynıydım 18. Haftada iştahım birden bire bi açıldı bütün kusmalarım geçtii, şimdide doymuyorum 😄🤦♀️