demirmommm Kaçıncı haftaya kadar araba kullandınız ? Benim okulum çok uzak değil yarım saat ama virajlı bir dağ yolu çıkıyorum.33+3 olduk. Riski ne acaba pazartesi doktora danışacağım ama sizler kullanıp bir sorun yaşadınız mı yada doktorunuza sordunuz mu ?
Merveren demirmommm 35. Haftadayım kullanıyorum ama rahatsız hissediyorsan kullanırken bence kullanma
demirmommm Merveren Bazen rahatsızlık hissi oluyor ama bu hafta da kullansam bir sonraki hafta izne ayrılacağım
Ozlmm_1 demirmommm merhaba öğretmensiniz sanırım ben de öğretmenim de kaçıncı haftada izne ayrılacaksınız covitten dolayı idari izinler hamilelikte 24.haftaya kadar düşmüştü hala aynı mı acaba merak ettim
_yagmurcuum_ 36+4 hala kullanıyorum muhtemelen sancım gelene kadar da kullanırım bir problem olmaz bence 😂
Derin0712 demirmommm benim ucuncu gebelik ikisinde doguma kadar kullandim suan 32 haftaligim kullaniyorum
Derin0712 demirmommm sorun akliniza takiliyorsa ama uzun yol gitmedikce sehir icinde sikinti olacagini sanmiyorum bn hergun ustundeyim
gokturkefe demirmommm 38 haftalığım hala kullanıyorum bu gidişle doğuma da kendim gideceğim benim açımdan hiç bir sorun olmadı
AysenurGA demirmommm Hani derler ya ananın karnında mı öğrendin diye, bizimkiler de öyle, araç kullanmayı öğrenerek doğacaklar. Doktorunuz sıkıntı görmediyse, direksiyonu biraz üste alarak karnınıza değmeden kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum ☺️
bb000 demirmommm https://www.fodiproducts.com/fodi-safe-hamile-ve-%C3%A7ocuk-g%C3%BCvenlik Ben bu kemerden aldım çok rahat kullanıyorum 26.haftadayiz ama bi engel olmazsa doğurana kadar sürerim diyorum valla