Denizlena Seymaben mandalina,portakal ve dürüm en en aşırı istedğim sıcacık portakallı kek yemek için ağlıyordum gece 3 eşim kalkıp yapmıştı piştikten sonra saldırdım😂
Seymaben Denizlena evet şimdi bende agliycam portakallı kek diye tşkler 😅😅zaten portakal delisi oldum müthiş fikir
Seymaben bilmemkiii bu toprak kum olayı demir eksikligindenmi ne oluyormuş herhalde bana çok değişik gelmişti baktirdinizmi bu duruma🤔
Seymaben Crcs bende kola ve kahve içmeye bayılırdım tek bunlardan tiksindim özellikle kahve bu nasıl olabiliyo ya😅😅😅 resmen bebek kendi sevmediği şeyleri bizede kullandirmiyor
denizin_annesii Seymaben tatlı genelde canım çok çekiyor 🤭 bide acılı bı çiğköfte bol bı 🥗 salata yada kebap , döner, lahmacun filan olsaydı şimdi hiç fena olmazdı vala 🤭🤣 ayyy acıktım 😏👣💙🤰ne yesem doyamıyorum ki
Denizlena Seymaben bencede direk portakalı yemek midemi yakıyordu kekle karışınca daha iyi oldu midem yanmıyor😂😂😂😂
Seymaben Deletedmom93284 çuvalla alayım bana sarma git portakalini kemir köşede allah için diyo ahdhshdbsjdh kız çok güzel oldu bu bazen unutuyodu 😅😅
denizin_annesii Seymaben şimdi kalktım yaptım bol yeşillikli bol limonlu yaptım yedim 🤭😋 wala ama doydumu desem hayır hala aklım yiyemdiklerimde aklım hep yemekte 🤣😏👣💙🤰🤭
Zeyzeyu19 Süt mısır cok yemistim en baslarda cig kofteye bayılıyorum 35. Haftamız . Cikolatalı süt bide vazgecilmezim
Seymaben Zeyzeyu19 süt mısırı bu ara bende ister gibi oldum ama öyle güzel bulamayinca vazgeçtim o sevdadan😅
aysnrsvs Seymaben Zaman zaman değişiyor rüyalarıma giriyor bir ara mandalinaya sarmıştım muz ayva ama can alıcısı çiborek yaptım yedim onları yediğim de dünyalar benim olmuş gibi mutlu oluyorum boğaz düşkünü oldum resmen 🤭