Mozarella Kızlar eşimin bana ilk aldığı çiçektir lilyum..oyld aklıma geldi birden..enerjisi nasıl ne dersiniz pek yok etrafta koysak mi isim :)
blueberyy00 blueberyy00 yani değişik olsun derseniz olabilir belki ama kulağa çok da anlamlı hoş gelmiyor bana göre
ipekveatlas lilyum değişik bi isim olur bence. element ismi gibi hani varya helyum lityum tabikii karar size kalmış🥰
Civcivinannesiii nevarneyokk 😂bende cok severim her yer kaktus evde oyuzden almis esimde ama ilk cicekte kaktus olmamaliydi ahahahahah
Teacherandmom Element ismi gibi valla sizin tercihiniz tabi de fikir sorduğunuz için yazdım yine de ☺
nevarneyokk Mozarella Düşünce güzel baya hiç aklıma gelmiyo böyle şeyler anlamı neymiş peki çiçek adı olmaktan başka :)
Mozarella nevarneyokk sanatsal zevki olan vs demekmiş. Teyzesi falan da balerin ne biliyim :) eşim de sanatla ilgili..oyld bir düştü aklimiza
Deletedmom15262 Mozarella bence koymayın biraz okul ve işi hayatını etkiler daha güzel isimler olabilir tercih yinede sizin sağlıkla doğsun yavrunuz 🧿🌸
nevarneyokk Civcivinannesiii Bişey dicem ilk çiçeği bana almıyordu alsın diye iddaya girdik ben kazandım ve öyle aldım ilk çiçeğimi… Şükret anlıyo musun ahsjskdod
Sude-96 Mozarella anısı ve düşünceniz gerçekten çok güzel ama şahsen ben olsam koymam böyle ilk okuduğumda trol postu zannettim :)