Dilekkkk AsyaNaz 363 tek gebelik canım prof peritatolog yapıyor. Aynen Sibel hanım çok tatlı acaip sabırlı ve güler yüzlü 🙏
Edamesutbayik Dilekkkk Zeynep kamile gidiyorum. Çokta memnunum.. ilgi alaka çok iyi,ve temiz kötü yanını görmedim daha. İnsallahda görmem.. çünkü hiç iyi hastaneye denk gelmedim.
Edamesutbayik Dilekkkk Zeynep kamile gidiyorum. Şükür ki çokta memnunum herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar Gayette temiz ve ilgili hastane.
aysbuk2baby Benim daha çok yeni çekmeköydeyim :)) kızlar devlet hastanesinde doktora giden var mı? Önerir misiniz?
Melissim12 Happinessoon bölge hastanesi Sevil hanım canım Harika bir doktor 32 haftalığım bu zamana kadar hep o baktı ☺️ Doktoruma aşığım o derece ☺️
Btl1816 Dilekkkk konu ile alakasız ama soğanlıkta ağdayı bizim gibi hamilelere hassas yapan bildiğin kuaför var mı? Elmira var oraya gittim dışından güzel bir yer sandım kıpkırmızı gezdim 2 gün
Denizislet Merhaba bende 19+3 Sancaktepe'de oturuyorum ôzlem hanım var bölge Hastanesi'nde çok ilgili bir doktor tavsiye ederim birde detaylı renkli ultrasonu nerede ne kadara yaptırdınız acaba 😊
Omerasaf Denizislet merhaba canm bnde sancajfepede oturyirm yakin zmanda yaptrdim fiyat olaraj bna en uygun cekmekoy tio merkezi var irda 200 tl ye cektrdm ve ilgili bi bayandi bilgin olsnnn
aburcin SeymaYldrmAkpunar doktornuzdan memnun musunuz? ben de medical parka gecmeyi dusunuyorum.fkat doktorlari tanimiyorum. dr tavsiye eden de cikmadi. 🙄