OzlemYu07 Royem62 ikinci çizgi silik ama belli canım inşallah hamilesin bence 😍 sen yenile bunu pazartesi
Yanne Royem62 canım var gibi gözüküyor bence beklemeden git kan testi ver en doğru bu şekilde öğrenirsin
Royem62 Seydanuurr4 sol kasık ağrısı mide bulantısı gaz var kuzum sık idrara çıkma birde 3 4 gündür baş ağrım var canım
Bfduam Hazal_41 çatlamadan kaç gün sonra idi ovulasyonla takip ettiysen? tugbaacng Regline 2 hafta varken daha yumurtlama dönemi oluyor pko değilsen tabi, nasıl bu kadar erken çıktı ki?
tugbaacng Bfduam dediğim gibi öncelikle sperm 3 gün kadar canlı kalabiliyormuş. Yumurtlama da regliden hemen sonra en yüksek seviyede oluyormuş Vardır doktorun da bir bildigi :)
Hazal_41 Bfduam Bfduam canım ben adetten bir hafta sonra ovulasyon yaptım 14.gun ovulasyonu gördüm ben 1 hafta bir gün arayla yaptım çizginin ikisi de tam belirgin olduğu gün hem sabah hem akşam birlikte oldum o ay tuttu ve ilk denememdi
Bfduam tugbaacng regl sonrası kaldın demek ki. regliden hemen sonra en yüksek seviyede olması spermin, o süreçte ara verildiğindendir.