Royem62 Yanne okuyunca gözlerim oldu ❤️ dua ettiysen eğer içime su serptin okuduğun an inşallah seninde herşey sağlıkla ilerler kucağına alırsın ❤️🤲belki birlkte geçiririz bu süreci
Yanne Royem62 tabi ki bende ilk okuduğumda yakın hissettim direk aynı şeyleri aynı zamanda yaşadığımız için çok üzüldüm ve gözlerim doldu o bekleyişleri çok iyi bilirim. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur zamanı vardır seninde sakın umutsuzluğa kapılma🌸 güzel dileklerin için teşekkür ederim güzel haberlerini alırım umarım ❤️
Royem62 Deletedmom4548454 ah çaresizlik rabbim sen büyüksün sen yüzümüzü güldür dualarımızı kabul et yarabbim ( aminn ecmain )🤲
Hazal_41 Royem62 ben erken gebelik testiyle öğrenmiştim 6 gün önce gösteren ile ama.6 gün önce göstermedi 5 gün kala gösterdi 4-5 gün kala.yaparsaniz kesin çıkar varsa inşallah 🤲
Bfduam Hazal_41 çatlamadan kaç gün sonra idi ovulasyonla takip ettiysen? tugbaacng Regline 2 hafta varken daha yumurtlama dönemi oluyor pko değilsen tabi, nasıl bu kadar erken çıktı ki?
Seydanuurr4 Royem62 bende bugün gaz var karnım şiş birde karnım aç ama yedikçe de midem bulanıyor yiyesim gelmiyor akıntın var mı ?
tugbaacng Royem62 merhaba erken diyenlere ithafen bu cevabı veriyorum. Reglime 2 hafta vardı, test yaptım pozitif çıktı. Bebek 2 haftalıkken idrar testinde sonuç aldım. Hamilelikte illa regl geçmesini beklemek gerekmiyoooorrrr
tugbaacng Seydanuurr4 yumurtlamamı uygulamaya göre kontrol etmedim canım, hep o şekilde denedim ama hamile kalamadım. Reglim bitti, 3 gün sonra oldu. İnternette de bir doktor regl sonrası deneyin beklemeyin diyor. Bir kere de böyle dene bakalım
Seydanuurr4 tugbaacng denedim canım bende bu ay gün aşırı ilişkimiz baya oldu gerisi rabbime kalmış hamilelik şüphesindeyken akıntın var mıydı birde belirti
Royem62 https://www.hizliresim.Aa/o6h0byg https://www.hizliresim.com/i45dm8k kızlar adetime 6 gün var sizce oldu mu yani varmı 2. Çizgi pazartesi yeniliycem inş.
Yanne Royem62 canım var gibi gözüküyor bence beklemeden git kan testi ver en doğru bu şekilde öğrenirsin