Eusluu Moonlight_10 benim vücudum çok şiş ama yani aşırı yemekten kilo aldığımı sanmıyorum çünkü aşırı yemiyorum annemde hep 20 kilo alırmış bizde ödem şiş çok oluyor çok tuzlu yemediğim halde
_ipekkkkk Hatunugur 48 ile hamile kaldım şuan 58 kiloydum diyete başlayınca 2 kilo vermişim 🤷♀️ Sağlık ocağındaki ebe çok kilo almışsın 10 kilo çok demişti şeker yüzünden almış olabilirim diyete başlayınca verdim inşaÂllah halsiz kalmam 🥴
Serenayak Hatunugur canım ben 20+3 oldum iki kilo almışım bu zamana kadar tam tersi kilo almam gerekirken eriyorm ya kilo alamıyorum üzülüyorm
NeseA Akca01 bu aylarda şişkinlik olur can bende de kabızlık ve şiş devam ediyor ama Bnm dördüncü gebelik karnım hemen çıktı:) inşallah hepsi geçer canım 😘
Akca01 NeseA masallah hepsi sagdir insallah. Benimde 3. Gebeligim. Ilk cocogum sag cok sukur r 7 yasinda. Gecen sene bu zamanlar yine hamileydim 11 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum. Benimde suan gobegim cikti yani belli ediyor kendini
Merveikratanem Hatunugur 26+2 haftalık olduk 2 kilo aldım hamile kaldığım kilodan itibaren 3 kilo verdim toplamda 5 kilo oluyor yani ama ikizlere hamileyim onların ağırlığıda var