Esra-2121 37+6 19 kilo almışım 58 le hamile kaldım şu An 77 kiloyum. Basıl başardım bu kadar çok almayı ben de bilmiyorum 🤷🏻♀️
Berrinkarabudak Hatunugur ben hiç konuşmasam mi 😆 35. Haftada tam 16 kilo aldım.suan 37+3 olduk 20 kiloya tamamladım. Tabi son haftalarimda odemin de etkisi çok fazla. Senin kilon haftaya göre normal. Son aylarda çok aliniyo benim öyle oldu
Hilalkhrmn417 Hatunugur bende 20. Haftaya başladım 3 kilo aldım umarım yediklerim bebeğe gidiyordur 😊
mercimeginannesiiii Hatunugur Tahmin etmiştim. O zaman asla asla çok değil aldığınız kilo. Kafanıza takmayın. Sağlıklı mutlu bir gebelik diliyorum 🤗❤️
Akca01 NeseA bende sizin gibiyim. Hatta 3 felan bile olabilir. Asiri kabizlik sorunum var. Dr. Ilac verdi bakalim insallah duzelecek. Birde gunluk ıgne yapiyorum oda mi etkiliyor anlamis degilim. Bi anda sistim pat diye.
NeseA Akca01 bu aylarda şişkinlik olur can bende de kabızlık ve şiş devam ediyor ama Bnm dördüncü gebelik karnım hemen çıktı:) inşallah hepsi geçer canım 😘
Baharrk Hatunugur 70 kg hamile kaldım ilk üç ay 65e düştüm şimdi 30. Haftaydayım 72 kg oldum ama o 2 kgda bebek😂
Elifinannesi_ 33 haftalığız 12 kilo almışım erken doğum riskim var kalkmam yasak. 😬 bebeğime kilo yapsın diye yedikçe yiyorum bu aralar her an doğabilir