Busra_Yildiz nevarneyokk haftaya 35 oluyor işte 😂 haftaya ben doğururum bu sabırla sonraki hafta da sen artık 😂
marbling10 nevarneyokk tüm gün yuvarlanıyorum vakitte geçmiyo ben de öyleydim, evde yatmadığım iki yer kaldı, banyo ve mutfak :D geri kalan her odada yatıyordum. Oturulmuyor da :D yatmayayım oturayım diyorum yarım saat içinde yatay hale geçmişim farketmeden
Guney16_Enes21 nevarneyokk Tam 37 haftalık olduk haftaya cuma 38de doğum yapacağım korkuyorum ama bebeğimi göreceğim diye de kendimi teselli ediyorum. Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Guney16_Enes21 nevarneyokk 36+5te aldım ama ben son anda hastane değiştirdim ilk gittiğim hastanede 32+6da gün almıştım kendi istediğimle 38+1e gün almıştım doktorumda bebeğin gelişimine göre son kontrolde netleştiririz demişti. 36+5te başka hastaneye gittim ordaki doktordan da kendi isteğimle 38e istedim oda bebeğin gelişimi uygun olunca tamam dedi kısmetse cumaya kavuşacağız inşallah
kalpatisi_ alparslanannesii1661 sen hala aşkı memnu mu izliyosun dkdmdkdmdm her lafında bi firdevs geçiyo dkdmmddm
Masmavim nevarneyokk 33+0 dayım 😄sona doğru yaklaştıkça doğum korkusu bebek heyecanı herşeyi insan yaşıyor 😄bir yandan bebeğe nasl bakacam bir yandan gittikçe agirlasiyorum bir sürü zorluk bir sürü güzellik yinede şükürler olsun☺️☺️☺️❤️
nevarneyokk Masmavim İlk zamanlar 30 lar çok büyük gelirdi şimdi kendime gene minnak geliyorum ben 😀 37 olalım hemen 😂
Nurklc38 nevarneyokk 37+3 haftalığı kabul ediyor musun 😂 çok iyi gidiyor artık yeri daraldığı için sanırım hareketler can yakmıyor eskisi kadar da kıpır kıpır değil. Salı hastaneye gidicez bakalım ne dicekler 😂
nevarneyokk Nurklc38 37 çok güzel geliyor kulağa keşke bende 37 olsaydım 😅Sıranı savda bak bekleyenler var 😂😂
kalpatisi_ nevarneyokk şimdi az önce bulduğum ve hep kullanıcağım bi gifti atıyım sana buda benim fav giftim dkkddkmsms
Nurklc38 nevarneyokk Bana da başlarda çok güzel geliyordu ama bu haftaya gelince sanki günler geçmiyor😂 bende aynısını diyorum doğurmak istiyorum karnım rahatlasın artık açılma olsun diye hurmaya başladım 😂😂