Deletedmom27362 Civcivinannesiii sen niye civcivin annesisin bu Arada yani tavuk desek şimdi sana hoşuna gitmez sen civcivin anası demişin kendine 🤣🤣🤣🤣
Civcivinannesiii Deletedmom27362 neyin kafasini yasadiginizi sorabilirmiyim🙄 Senin adinada parazit mi diyelim yani
Deletedmom27362 Civcivinannesiii de anam istiyorsan de 😂😂😂bakıyorum aksiyon senin üzerinden olunca hoşuna gitmiyor pek 🤣🤣🤣🤣
Deletedmom27362 Civcivinannesiii niye sustun arkadaşlarını mı salcan üstüme yine onları toparlıyosun şuan galiba 🤣🤣🤣🤣
Deletedmom27362 patilibalik patilibalik patilibalik arkadaşın aksiyon seviyorum dedi kendi üzerinden olunca ağlamaya arkadaşlarını toplamaya gitti ben ne yapim 😅🤣
Deletedmom27362 alparslanannesii1661 bu Arada Alparslan büyük Selçuklu seni Malazgirt savaşına bekliyoruz hadi iyice düşün vereceğin cevap tam on ikiden vursun beni 😜😂🤣
nevarneyokk Civcivinannesiii Ben öyleyimde noluyo şimdi ? İnsanlık yapmaya gelmiyo kimseye gerçekten Deletedmom27362 sorunlu musun arkadaşım sen durup durup atarlanıp saldırıyor musun etrafa ?