Cilek_16 alparslanannesii1661 öyle deme geçen watsapp grubu açtık diye bi post vardı altına birsürğ yorum yapmışlar erkek bu diye 😂😂 heran heryerden çıkabilüğğğğ 😂
Deletedmom27362 alparslanannesii1661 kiz dün senden özür diledim hiç bi şey yazmamışsın cevap olarak sana laf atsaydım haldır huldur nefessiz cevap yetiştirirdin
Gulsurmeli Cilek_16 Merhaba annemiz, Anlık bir yüklenme hatası olduğunun kanaatindeyiz. Forum açıkkende çalışma olabilmektedir. Keyifli forumlar. 🌺
Deletedmom27362 Civcivinannesiii 😂😂😂e haksız mıyım upuzun yazdım valla kendisine tık yok hoşuna bile gitmedi eminim kavga istiyor belli özre alışık değil 🤣🤣🤣
Deletedmom27362 Civcivinannesiii yok valla leylim ley çok nezaketli ondan özür diledim çok kibar espirili cevap verdi anam bunun hiç hoşuna gitmedi 😅
Civcivinannesiii Deletedmom27362 biz genelde aksiyon severiz ozurde neymis ahahahaha @alparslanannesii1661
nevarneyokk Deletedmom27362 Evet ben kibar ve nazik bi insanım bunu hepimiz biliriz … Civcivinannesiii 😂
Deletedmom27362 Civcivinannesiii sen niye civcivin annesisin bu Arada yani tavuk desek şimdi sana hoşuna gitmez sen civcivin anası demişin kendine 🤣🤣🤣🤣