Kubranur1234 Bfduam ilk kullandığım iki ay 9ml 12 ml oldu büyümediler sonrasında iki ayda da 14 ben 15 ml oldu femara da 18 ml olmuştu tanı istenilen büyüklüğe gelince doktorumun deşiği gün iğneyi yaptrıdım 36 saat sonrad ilişki isteniliyor
bigunanneolucak Happybsrn canım yaa seni taa forma ilk girdiğim zamanlarda. Biliyorum 🥲 bide @afrasil Ama o hiç girmiyor göremiyorum. Hatta senin profilinde kedi resmi vardı. Hamileymişsin cok şükür senin adıma cok sevindim🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ama o arkadaş naptı bilmiyorum senin bilgin var mı
Happybsrn bigunanneolucak evt o benim 🤗🤗🙏 çok şükür ben artık alışmıştım negatife 😆 darısı senin başına 😊 evt bana da yazmıyor o,
Cananyildiz bigunanneolucak kızlar bunu kullanıyorum artık tesadüfen bakınca gördüm yazmışsınız. Hamile kalamadım henüz malesef tüp bebek düşünüyorum ben . @Happybsrn canm sende hamileymissin anladığım kadarıyla gözünaydın sağlıkla kucağına al 🥰
Papatya24 bigunanneolucak Doğal yolla olduğu için hepsi de sağlıksız olmuş olabilir mi zaten bir de bunu düşünse. Aşılamada sağlıklı spermler ayıklanıp seçiliyor diye biliyorum.
Happybsrn bigunanneolucak valla eşimin sıkıntısı vardı ona yüklendim nasip zamanı o zamanmış, birde görümcem ısrarla göbek çektirme yaptırdı belki de o vesile oldu bilmiyorum ki 🙏😆
EdizEliz bigunanneolucak cnm yumurta takibi ve çatlatma iğnesi dene önce istersen. Belki o fayda eder gebe kalmanı sağlar. Umarım gönlünden geçen olur.
Bfduam Kubranur1234 36 saat sonra mı ilişki oldu? Sonra kaç gün devam ettin değerlendirmeye? Banada Dr 36 saat sonra, sonraki iki gün ve gün aşırı dedi. Tek yumurtayla hamile kalmışsın di mi? Sağ/sol? Cinsiyeti ne minigin:)
Kubranur1234 Bfduam evet 36 saat sonra ilişki oldu sonraki gün yeniden oldu bir gün sonra yeniden denedik sol da tek yumurtadan hamile kaldım 13 hafta olduk daha cinsiyet belli değil
Happybsrn Cananyildiz tşk ederim amin 🤣🙏 darısı sana ve isteyen herkese inşallah 🌺 kız varikosel ameliyatı flnda oldu eşin, düzeldi mi?? Kesinlikle zamanı gelince olacaktır inşallah
annesinin_beybisi Cananyildiz canım postu paylaşan sen miydin ? aslında 4 sefer hamile kalmışsın yani hamile kalabiliyorsun bu durumda aşılamanın ne kadar faydası olucak bilemedim
Aslanmom1 annesinin_beybisi Kesinlikle katılıyorum. Cananyildiz Demekki normal yoldan hamile kalıyosun fakat kromozomlarda bir sorun olabilir önce onlar bakılır normal yolla olmayacaksa tüp bebeğe vs başvurulur. Kan pıhtılaşması için ilaç kullanmaya başlamışsın zaten o sorunun varsa tekrar gebe kaldığında ortadan kalkar bu sorun. Aşılama ve tüp bebekten önce hemen bu kadar kolay karar vermeyin bence doğal yöntemle bile bu kadar stres yapılıyosa bir de o süreçte düşünün sıkıntıları, stresleri, maddiyatı…