Kovid atlatan anneler bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var
Doktor sadece kan sulandırıcı ve parol verdi
Onun dışında agirlasirsam 112 yi aricakmisim
22 haftalık gebelik kovid testim pozitif
Benim en yakın arkadaşım atlattı hamileyken hiç ilaç kullanması sadece turşu suyu meyve falan yemişti
Zgenes bende 31+5 im iki doz biontech aşılıyım ve covid testim pozitif bugün 7.günüm o kadar dikkat ettim evden çıkmıyorum yakalandım eşim negatif halbuki doktoruma yazdım hemen kan sulandırıcı verdi ve bol bol sıvı C vitamini rabbim hepimize şifa versin 🙏🏻
Zgenes belirtin neydi geçniş olsun
Benim aşım yoktu olacaktım ama yakalandım 😔 bu sabah ağrıyla uyandım kemiklerimi kiriyolardi sanki parol içtim geçti sonra tekrar başladı hastaneye gittik orda test falan yaptılar bide parol serum verdiler
Zgenes cok gecmis olsun ben 5 haftalik hamileyken covid geçirdim o donemde hic bi sekilde ilac onermedi doktorum kan sulandiriciyi normal sartlardada kullaniyordum kemik suyu ve bol bol c vitamini iceren meyveler yiyin sık sık dus alin ki atesiniz cikmasin ve istirat edin 36 . Haftadayim bi sıkıntımız yok cok sukur
Zgenes ben 33 haftalıkken yakalandım. İlk gün kemiklerim kırıldı zannediyordum. Yerimden kalkamıyordum gözümü acamiyordum. Doktorum sadece parol iç dedi. Bol c vitamini meyve yedim. Yemek yemeyi kesmedim. Herkesin iştahi kapanıyor benimkide öyle kapanmıştı zorla olsada yedim. Kaynnaam tavuk çorbası yapıp gönderiyordu. Bol bol içtim. Bide son haftalarim olduğu için ıhlamur nane limon icmeme izin vermişti. O da kısıtlı bir şekilde
Bende hamileliğin ilk aylarında yakalandım bana en iyi gelen şey sıcak suyu kaynatıyordum içine mentollü nane atıyor kokusunu cıkartıyordum sonra kafamdan battaniye örtüp buharında bekliyordum cok iyi gelmişti bana nefesimi acıyor terletiyor agrılarımı alıyordu bu sayede
Zgenes öksürüğünüz olursa ballı süt ve kozalak pekmezi veya tereyağlı dut,elma pekmezi karıştırıp tüketin.Bolbol su,c vitamini içeren meyveler,etli veya tavuk suylu çorbalar,yiyemeseniz bile zorlayın..Benim 3 günüm kötüydü sonra çok şükür birseyim kalmadı