Miniklimonum Minnakelifim İnnate kullanıyorum hem folik asit hem vitamin 2 özel doktora gittim ikisi bunu söyledi 21 hafta içindeyim hala devam ediyorum cunku vitamin de eczanede 85TL devlet karşılamıyor malesef ayda 1 alıyorum
Moonlighttt Minnakelifim vala canım şuan yorumları tek tek okudum da gidip yarın doktorumdan hesap sormak istiyorum😅😅 ya bu benim doktor neden 5mg folbiol folik asit verdi bana birde pkos var bende ayy çıldırıcam ya napim şimdş ben 🤦🏻♀️
Serifedayan Moonlighttt canım herkes farklı olabiliyor bana folidays verdi benim genetiğimde sorun var olduğu çıktı folik asidi 3. Ayda kesiyor herkes ben 9 ay kullanacakmışım herkes farklı oluyor
Moonlighttt Serifedayan bilmiyorum bu 5mg etki ediyor mu ama büyük ihtimalle etmiyor bıraksam mı ki bunu ben ya çoğu pkolular inofolic combi kullanıyorlar bir sonrakine doktorumla konuşucam bu folik asiti
Mrv1007 moom222 evet normal gebelik, gebelik öncesi iki ay kullandım. Sonra gebelik olusunca da ilk üç ay kullandım 😍
Eslemmiraaa Minnakelifim VeNatura Metilfolat kullanıyorum gebelik öncesi ilk 3 ay kullanmıştım , gebe kaldım doktorum devam etmemi önerdi ve bence çok güzel içeriği temiz tadı da öyle 35 tl fiyatı kullanabilirsin ,
Minikjaponunannesi Vinalac kullanıyorum içinde prebiyotik var hamilelikte kabızlığa karşı çok iyi. Fiyatı 86 TL 30 tablet