Vildan-E Mucizemannesi21 merhaba bende tavsiyeniz üzerine gebe polikliniğinden randevu alıp gittim benide detaylıya gönderdiler yaptırdım Koray bey ilgilendi herşeyi çok detaylı baktı riskli gebelik olduğu için bende orada devam edeceğim Esra hanımı görmedim bana artık hep burada bakılacaksın dediler kendileri randevu verdiler siz ekstra Esra hanıma gidip muayene mi oluyorsunuz?
Mucizemannesi21 Çok sevindim detaylı yaptırmanıza sizin ne riskiniz vardı bende koray beyde yaptirmistim artik orasi bakiyo ama esra hanım muayne etmiyo yanında yardimcisi var kapalı bi bayan o muayne ediyo esra hanım gelip soruyo bi sikayetim olup olmadigini
Vildan-E Mucizemannesi21 benim kalp kapakçık yetmezliğim var bebekte sorun yok benden dolayı riskli gebelik gözüküyor bu yüzden artık perinatolog biz bakıcaz dedi kendileri randevu veriyorlar ben öyle gidiyorum. Esra hanım gebe polikliğinde mi?
Mucizemannesi21 Vildan-E gecmis olsun esra hanım gebe polikliniginde degil detaylıyı yaptirdigımiz yerde gecen 15 gün önce gittigimde ordaydı pazartesi randevum var belki orda olur.
Vildan-E Mucizemannesi21 çok teşekkür ederim Koray bey vardı sadece Esra hanım yoktu açık bi bayan vardı o randevu ve ayrıntılı ultrason sonucumu verdi Esra hanım değil sanırım.Siz neden risklisiniz
Mucizemannesi21 Vildan-E benim ikili testim sıkıntılı çıktı ama detaylıda cok sükur hersey yolunda bebegim gayet iyiydi bide hemotoloji hastasıyım kanım pıhtılaşmıyo
Aysebyrktrr Vildan-E merhaba bende Pendik’te oturuyorum tuzla devletin çok iyi olduğunu duydum son zamanlarınız değilse bi muayene için gidip görebilirsiniz
Vildan-E Mucizemannesi21 anladım çok geçmiş olsun.Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻