Vildan-E Merhaba güzel anneler ve anne adayları🌸 Pendik’te ikamet ediyorum ikinci doğumum olacak sezaryen.Devlet hastanesi ve doktor tavsiyesi yapabilecek var mı? Sezaryen doğum yapmış anneler tavsiyenize ihtiyacım var
Aysebyrktrr Vildan-E merhaba bende Pendik’te oturuyorum tuzla devletin çok iyi olduğunu duydum son zamanlarınız değilse bi muayene için gidip görebilirsiniz
Ayliz_123 Vildan-E Ben kartal eğitim araştırmaya gideceğim ilk doğumu orda yaptım orada kendimi güvende hissediyorum Pendik eğitim araştırma daha yakın ama kartalı tercih ediyorum
Mucizemannesi21 Pendik egitim arastirma hastanesine gidiyorum suan memnunum dogumumuda orda yapicam 6 sene öncede orda dogum yapmistim tavsiye ederim.
Hacersoy Mucizemannesi21 ya merhaba marmara araştırmada da yaptırmak istiyorum ama nasıl acaba suni sancıyla yatışımın yapılmasını istiyorum normal dogum mu yaptınız
Vildan-E Ayliz_123 ben Pendik medipole gidiyorum ama biliyorsunuz ki fiyatlar çok yüksek devlet düşünmeye başladım
Mucizemannesi21 Vildan-E simdilik normal gözüküyor 2 defa normal dogum yaptım ben cok memnun kaldım kiz kardesimde 2 defa sezaryan oldu oda cok memnun kaldı doktor elini bile tutmuş heyecanlanmasin diye spinal sezaryan olmustu
Mucizemannesi21 Vildan-E ben riskli gebe oldugum icin perinatolog takipliyim Esra esim büyükbayrak doguna kadar takip edicekler detaylimıda orda yaptirdim cok memnun kaldım
Vildan-E Mucizemannesi21 normalde detaylı orada yok biliyorum ama riskli olduğu için sanırım takipli hastalara yapıyorlar.Çok teşekkür ederim yorumunuz için düşüneceğim
Vildan-E Mucizemannesi21 merhaba bende tavsiyeniz üzerine gebe polikliniğinden randevu alıp gittim benide detaylıya gönderdiler yaptırdım Koray bey ilgilendi herşeyi çok detaylı baktı riskli gebelik olduğu için bende orada devam edeceğim Esra hanımı görmedim bana artık hep burada bakılacaksın dediler kendileri randevu verdiler siz ekstra Esra hanıma gidip muayene mi oluyorsunuz?
Mucizemannesi21 Vildan-E artik detaylida yapiliyormuş once gebe poliklinigine randevu aliyosunuz onlar sizi yonlerdirip elden randevu veriyolar
Mucizemannesi21 Hacersoy normal dogum yaptım gittigimde 5 cm acilmam vardı sancimda vardı suni sanciya gerek duymadilar kendi sancım yeterliymis
Hacersoy Mucizemannesi21 bende suni için gidicem ya umarım memnun kalırım hangi doktora gittiniz acaba memnun kaldığınız var mı