Yanne Kızlar 4+2 yeni hamileyim henüz göremedim keseyide bebeğide haftaya randevum var. Kasıklarda karında ara ara gelen sızı gibi ağrılar var hissediyorum ağrıları bi kaç saniye sonra geçiyor. Bir kimyasal gebeliğim var öncesinde. Normal mi sizce:(
Omerin-annesi Yanne Normal canm. benim hamilelik belirtim kasık ağrılarımdı zaten şuan çok şükür 16 haftalık hamileyim içini ferah tut 😊
Kubrailkan Bende normal diye biliyorum ,yerine yerleştiği icindir. Sağlıkla tutunsun büyüsün inşallah 🥰🙏❤️
Gul-2407 Ben o kasık agrısını adet olucam sanmıştım meğer hamileymişim 😊bende de oldu ara ara yine oluyor
Sedaengin53 Normal canım ben de 6+1 oldum hala arada oluyor kasık ağrım. Doktorum olur dedi normalmiş yani
Yanne Sedaengin53 hayırlı olsun sizinde canımm evet öyleymiş sanırım ister istemez araştırıyor insan 🙃
Esraagyc Benim de beta 2 gün önce 89 çıktı ve regli olmama 2 gün var daha öncede benimde kimyasal gebeliğim vardı karnımda da böyle regli olacakmış gibi ağrım var regli olmaktan korkuyorum 😔😔 beta 89 çok mu az sizce
Papatyamm123 Esraagyc normal bence 89benom hepten 11 ya benimde agrim var qdet olacakmışım gibi ayni suanda insallah olmayız ya
Yanne Esraagyc hiç kötü düşünme ister istemez korkuyoruz ama dua edeceğiz umarım herşey yolunda gider 🙏🏻 beta değeri 16 çıkıp sonradan güzelce yükselip doğum yapan arkadaşlarım var.