Ozlem2904 Hamilebirannee mide problemleriniz cok olmadiysa bence normal ayda 1kg almissiniz. Birde eger baslangic kg niz azsa daha cok alirsiniz. Ben 32+3um 9.5kg aldim 28-29 arasi hastalandigim icin kg verdim
alparslanin_annesi asdfg3 keşke bende öyle olsam ama ben 68 kg yim verdiğim hali 😂😂 +10 alsam 78 kg ile doğum yapar lohusalikta 6 kg gider 72 ile normale binerim boy zaten 170 😂😂😂😂😂
asdfg3 alparslanin_annesi benimde 170 bunye kilo kabul etmiyor 55 60 la dogursam cikinca yine 50 olurum, zayifligin bana tek faydasi dogum sonrasi kilolarin gitmesi 😂
mercimeginannesiiii PamirMira Her gebelik farklıdır. Burada çok okudum son haftalarda bulantıları geri gelip yemek giyemeyen kilo veren, mide yanması yaşayıp kilo veren, veya yemek yiyince baskı hisseden, iştahsızlık yaşayan..
Burcu-2910 Hamilebirannee her bünye ayrı bence bende 20 haftalık hamileyim bugün 20 hafta oldu sadece bir kilo aldım ve hamile olduğum dışardan hiç belli değil
alparslanin_annesi 14 hafta geleyim kilom geriye gobegim ileriye gidiyor erkenden çıktı gobek zayıflamaya rağmen ağlıycam 😂😂😂