Gamzee1605 Kızlar detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz aranızda yaptıran var mı ben henüz yaptıramadım
Crcs Gamzee1605 20.-24. Haftalar arası yapılıyor diye biliyorum. Yine de gideceğiz hastaneye sorun. Ben yaptırdım ve yaptırılmalı diye düşünüyorum.
lunam Gamzee1605 bence imkan varsa yaptırılması gerekiyor. Ben 2 gün önce yaptırdım. Her şey güzel gidiyor sanıyordum ama takibinde olmam gereken bir durumum varmış meğer onu öğrendim. Evet biraz pahalı ama sağlıktan önemli değil diye düşünüyorum.
Papatya-Kokusu Gamzee1605 çok geçmemiş birkaç günden sorun olmaz ama her beklediğiniz gün aleyhinize olur mutlaka yaptırın bir hastane bulup birkaç gün içinde
Beybisininannesi holly video fotoğraf veriyormuş doktor 😊 İnş bol bol yüzünü gösterir 🙏 Vallah herşeyini yaptırıyorum baktırıyorum zaten Sonra keşke demekten daha iyi
Gamzee1605 Melek__55 özelde de çok pahalı eşimin çalıştığı hastane ona hemşirelik indirimi yaptığı halde 400 TL istediler bana çok geldi fiyatı
Beybisininannesi Mutti tek başına parlaklık varsa korkma geçiyor Bana bir kaç hafta önce demişlerdi ama geçmiş kendiliğinden Kan falan yuttuğunda parlak gözükürmüş
Busra2013 Gamzee1605 23+6 da yaptım ben oek bısı anlamadım kalbe baktı butun damalrlara kemıklere beyıne kucuk buyuk kalbın odacıklarına allaha sukur hersey ıyı dedı bızımkı nazlı yuzunu gostermedı 15 dk surdu dıe ınanamfım doktora kotu bakmıstır dıom
Mutti Beybisininannesi amniyosentez falan dedi yok dedim kendi doktorumda senin dediğin gibi söyledi inşallah canım🙏🏻