Sibel2603 Kızlar utlrasona gore 5+5 günlük cıkmasına rağmen bebek gözükmedi aynı şeyi yasayan var mı acaba
tugbaacng Sibel2603 üzülme. 5. Haftada gittim kese var sadece dedi. 1 hafta sonra kalp atışını duyduk
asdfg3 Sibel2603 bende 6 da gittim goremedim 7 haftalikken gordum zaten 5 haftalikken gözükmüyor genelde
Eda-1997 Sibel2603 korkma canım ben 6+4 de keseyi 8+4 de bebeği gördüm şimdi 16+4 olduk endişe etme geç döllenme olmuş olabilir görürsün inşallah 🤗🤲🏻
Sibel2603 asdfg3 benim son adet tarihime gore 12 gün geri cıktı bide o yüzden kafama takıyorm kahverengi lekelenmem de var iki gündür
Cerenktkc Daha çok küçüktür o yüzdendir annesi telaş yapma bekle biraz bende 5 haftalıkken öğrendim devlete gitmiştim dış gebelik olabilir kese gözükmüyor dedi 4 gün sonra filan doktora gittim keseyi gördü
Sibel2603 Eda-1997 ama benim ultrasona gore 12 gün geri cıktı bide iki gündür kahverengi lekelenmem var😔
Tugba_k5 Şuan için erken olabilir ben 6+5 de kese ve kalp atışını duymuştum. Biraz daha sabretmelisin
civcivimmm Sibel2603 ben 5+4 tr keseyi gördüm bebek yoktu doktor geç döllenme dedi 7+4 te bidaha gidicem ama herşey yolundadır eminim rahat olun 🙏