Tuliy5 Aysenrr_ Kuran’da geçen kelime Lina değil, Line. Eslem’in de anlamı yanlış biliniyor. Eslem aslında selametli erkek demek. Kızlara uygun değil. İsimlerden bir tek Duru güzel yani 💜
Aysenrr_ Tuliy5 gerçekten bu isim işi çok zor bildiklerimizde yanlış çıkıyo ne yapıcaz ya😂 sadece duru mu koysam amine ismide güzel aslında (yine kafam aşure oldu)
sultanc Aysenrr_ Senin çocuğun nasıl istiyorsan öyle koy. Duru çokk güzel sırf Kuran’da geçsin diye içine sinmeyen bir şey koyma bence 🌸
Aysenrr_ sultanc artık etrafımdakiler ve eşim bu durumdan bıkmış durumda😂 hergün bi isim beğenip vazgeçiyorum 😂
Aysenrr_ Azraa-06 estağfrullah canım ne kusuru herkes fikrini söylemekte Özgür ki çok haklısın ama dediğim gibi ailesininde kendinizde üzerimde emeği çoktur ailecekte görüşürüz öyle olmasa o ismi koyar gerekirse tartışırdım ama yapıcak bişey yok şimdi koysam bildiğin olay çıkarır hamile hamile hiç uğraşamam😂
sultanc Aysenrr_ 😂😂 onun da zevki ayrı tadını çıkar😂 ama duru güzel ben de istiyordum da eşim istemedi
Aysecamm1 Aysenrr_ ay ne saçma dünyada tek omu koyabilir ismi sen hangisini istiyorsan onu koy bence kimseyi umursama 👍😌