Semakacan Yenianneadayii valla ses felan olmadı ya benim midem bulanıyodu afedersin kusarken suyumda geldi yani baya baya ama tutamıyosun ılık bi şey her yer su olmuştu
busraaklnc Yenianneadayii 32 ve 34 de erken doğum riskiyle hepimizi korkuttu atlattık çok şükür şimdi de 37+2 gelmek bilmiyor ama 4 gündür felaket ağrım sancım var bezdiim 😂
busraaklnc Yenianneadayii ya o zaman doğma oğlum bekle diye dua ediyordum ama nerde o çaban yavrum artık gelsene diyorum tınlamıyor 😂😂
Yenianneadayii Semakacan evet bazılarınınki hastanede doktor patlatıyormuş bakalım benimki nasıl olacak hayırlısıyla gelsin inşallah
Nazlimmm Yenianneadayii ben galiba bugun doğruyprum gece den beri sancım vardı bu suan sıklaştı biraz evde geçirin doktora gidicem
Busragmc Kızlar bende 37+5 im yarın kontrolüm var çatı muayenesi yaparız dedi. Ama çatı muayenesinden sonra doğum yapan çok var ya erken değil mi sizce ? Korkuyorum biraz doğururum yarın diye
Duygushn1 Busragmc ben ilk çatı muayenesini 35. Haftada oldum 1 cm de açıklığım vardı. Şu an 38. Haftam bitmek üzere 4 cm açılmam var bir kaç güne doğum yapacağım. O yüzden endişelenmeyin hiç geç değil tam vakti sizinkide