Anne88 Pinpirikanne Canim gidicem yarın Hormsn testi vercem devlette ertesi gün cikar sonucu sonra özele göturcem adetim ucuncu günü bende pko vvar büyük ihtimal yine değerim yükseldi yumurta catladigi halde olmadı çünkü
Pinpirikanne Anne88 bnde anlamadım benmde yumurtalar cok güzel büyüdü yumurta çatladı günleri değerlndrdk hormon kan ultroson normal adetim düzenli nden olmuyor blmym ya takmadm bu zamana kadar olursa olur diodum ama 9-10 ay olunca son iki aydır fena taktim…
Sumeyyebeyzaa Pinpirikanne moralinizi bozmayın bende 9 ay içersinde kaç tane test yaptığımı hatırlamıyorum bilene aşırı stres oluyordum en son umıdumu kestim test yapmayı bıraktım boşverdim o ay hamile kalmişim inanın o kadar umudumu kesmişimki adetimin üzerinden 7gün geçmesine rağmen yoktur diyodum stres çok önemliii stresten uzak durun moralinizi yüksek tutun
Pinpirikanne Sumeyyebeyzaa doğru diosun canm bu zamana kadar takmadm bnde hic olursa olur olmazsa nasip bir oglum var diodum…ama 9-10 aydr olmaynca son iki aydr fena taktm….oglum cok büyümeden olsun bitane daha diorm zten yeterince yaş olcak aralarında….
Bfduam Pinpirikanne olsun canım, canın sağolsun, ins yakındır mutlu haberlerin üzülme🌹 Yumurtan kaç ml kaç taneydi?
Pinpirikanne Tubada pazar günü adet günüm eger takvim dediği tam gununde olursam artık almicm test adet 3,4 gün geçerse alir yaparm bu son testide yapmicktm evde varken test duramiyorm merakima yenik dsunuym 😂🤭
Tubada Pinpirikanne ☺️ Bende merak ettim dün yaptım ama negatifti varsa bile çıkmayacağı belli . Benimde pazar günü 2 aydık artık istediğim için planlı olunca tabi hemen sonuçlansın istiyor insan. Pazar olmazsam ertesi gün mutlaka yaparım hakkımızda hayırlısı olsun
cakirmom Bfduam sadece kasıkta ağrı olmuştu iğne vurulduğum gün dahil 3 gün ilişki sonra Birgün değil Birgün demişti doktorum
Pinpirikanne Tubada bnde artık pazar olmazsam salı falan yaparm test alip getirmcm dayanamayip erken yapym sonra 🤭😞 ama bnce olsa çıkardı ya benim…oglumda da 3 gün varken kaset testte cikmisti keske sabah ilk idrarla yapsaydm belki emin olurdm gene küçük bi umut var icimde bakalm Allah hayirlisini versin….diolr ya Allah bekletiyorsa guzellestryodr ins oyledir canm tüm bekleyenler icin 😞💜💜
Bfduam Pinpirikanne yine olur inş, zaten varmış hamd olsun yine olacaktır üzülme. Bende kardeş düşünüyorum bir yıl oldu henüz nasip olmadı, inş Rabbim tekrar nasip eder bizlere🤲 Dr muayenede ne dedi, değerlerin, hormonlar vs? Rahim filmi istedi mi?
Pinpirikanne Bfduam bnde oyle bakalm ya ins nasip olur canm…herşey normal canm kan ultroson hormon adetim düzenli onlarda sknti yok canm ama rahim flmi cektrmedim gerek gorse isterdi bnce ben uzun süre dgm kntrl hapi kullngm için tembellik olmuş bnde o yuzden klomen catlatma iğnesi yapti…cok gzuel saglikli yunurtalrn olms dedi sagda solda ama nasip iste….senin oğlun kac yaşında suan olan canm
Bfduam Pinpirikanne yine olur inş canım, uzun ara verince de belki.tembellik oluyordur, inş önümüzdeki aylarda yine olur inş🤲 Kız benimki canım 15 sene ara verdim.
Hatice1123 Pinpirikanne olabiliyor sıkmayın canınızı annem abime hemen hamile kalmış sonra çok çocuk istemişler hiç korunmamislar 8 yıl sonra gelmişim vakti saati vardır
Pinpirikanne Hatice1123 aynn canm baklm daha adet olmadm olana kadar genede umudum var belki testte cikmamistr diye
Nurays95 Pinpirikanne seni o kadar ıyı anlıyorum ki. Bende 10 aydır klomen kullanıyorum. 3 kere catlatma ıgnesi oldum 2sınde sonuc negatif suan adet tarihimi bekliyorum sonuc ne olcak diye. Allahım tum isteyenlere bizede nasıp etsin.