35SD28 Serpiloral göz kararı koyuyorum 1 litre su şişesine çok az sirke gerisi sırf su oluyor açıkçası. Birisi tarif vermedi açıkçası. 1 bardak su ölçüsünü içecek misiniz? Çay kaşığı yeter herhalde bende bilmiyorum. Dediğim gibi göz kararı yapıyorum.
35SD28 MeyraRana 2 kere fındık topladım🤭 ilkinde 1 haftalık gelindim. Bu sene fındık zamanı gidemedik bebiş var diye. Eylül sonu gittik onda da korona olduk 😅
MeyraRana 35SD28 bende gidemicem gelecek fındığa üzülüyorum da güzel yevmiyesi vardı. Fındık zamanı eğer Allah nasip ederde doğarsa bebeğim 4 aylık olck gitmem imknsz yani.
35SD28 MeyraRana evet çok küçük bizde 5 aylık olacağız🤲 kendim bakmak isterim. Görümcem annesine bırakıp hep gitti. Ben yapamam
35SD28 MeyraRana çok etkileniyor çocuklar. Görümcemin kızı baş parmaklarını tırnak ucundan parçalıyordu
MeyraRana 35SD28 Bn ailenin tek çocuğuyum hani ilk torunları annem gözünden sakınır onu ama yinede hayrlısı olsun
35SD28 MeyraRana illaki gözünden sakınır. Kayınvalidem de öyle ama anne ilgisi başka hakkınızda hayırlısı 😇
MeyraRana 35SD28 bende bırakmam istemem ama bi süre mecburum eşim çok zorlanıyor borçlarımız çok var yetemiyor tek başına şuan çok arıyorum da almıyorlar evlere iş araştırıyorum oda dolandırıcılık var güvenilmiyor