MeyraRana 35SD28 güzel yer ama Ankara Bn çok seviyorum bekarken anneme taşınalım diye çok dedim de istemedi.
asena9 Ben de urocare kullandım iki gün önce aynı şikayetten ama enfeksiyonum oldugunu anlamamıştım idrar testinde çıktı, şimdi geçti mi geçmedi mi anlamıyorum sanki hafif ağrı var gibi bide yan etkisi ishalmiş onu çekiyorum dünden beri 😓
35SD28 asena9 çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin muz tüketin. Dün gece bende içtim ağrım yok denecek kadar az çok şükür🤲 evet bende olmuşum ama beni zorlamıyorum. 1 kere çıktım wcye.
Civcivim000 35SD28 evet maalesef kısa süreli su azlığı ufacık bir rüzgar üşütme stresten bünye zayıflığı en ufak bahanede tekrar hortluyor. Ben geçen hap şeklinde antibiyotik de kullandım doktorum verdi. Toz kullanmıştım kısa sürede tekrarlayınca hap verdi. Doktorun verdiği ilaçları sorgulamıyorum artık valla Allah emanet. Enfeksiyonun vereceği zarardan daha çok korkuyorum ihmale gelmez. Allah hepimizin yardımcısı olsun
35SD28 Civcivim000 kesinlikle. Bende doğal olan her şeyi deniyorum. Biraz ihmal ettim sanırım 😭Amin amin Rabbim hepimize şifa versin 🤲 ev yoğurdunun suyunu için. Bol su yoğurt asitli meyveler tüketmeye çalışıyorum
HaticeeC 35SD28 aynı ilacı 2-3 kere falan içtim kesinlikle bi zararı yok. Verilen fitilleri kullanmadığım için 1 haftadır mantarla cebelleşiyorum doktorunuzun önerdiği şekilde kullanıp bol su için ve iç çamaşırlarınıza mutlaka ütü basın , ayaklarınızıda mümkün oldukça sıcak tutun. Allah hepimize şifa versin 🤲🏻🙏🏻
35SD28 HaticeeC Amin inşallah. Bugün daha iyiyim çok şükür. Ağrım yok denecek kadar az. Ayaklarımı hep sıcak tutuyorum. Sınavlarım vardı sanırım orada üşüttüm. Hava çok soğuktu. Sizede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Yoğurdun suyu şifa deneyin isterseniz
35SD28 MeyraRana çok soğuk şu an hava kapalı içim karardı. Mardinden tayinci geldik oranın sıcağına razıyım 🙈🤦♀️
Muno22 35SD28 ona gore doktorunuz fıtıl suya konulan toz yazmıştı o fıtıl hemen gecırıyo iki gün arayla kullanıyorsunuz ama yakıyo kullndıgınızda bıraz yanma yaptıgı için rahatsız oluyorsunuz ama düzelıyo rahatlığı sonra hıssedıyorsunuz fıtılın adı gyno-lomexın ikinciye yıne oldjm dırek bunu aldım kullndım düzeldı birde doktorum bes ltrelık suyun ıcıne bır cay bardagı ew yapımı sırke koyup o suyla onden arkaya doğru yıkamamı önerdi
35SD28 Muno22 sadece toz ilaç verdi onu içince rahatladım ama hemen geçmez diye düşünüyorum. Ev yapımı sirkem yok bende evdeki sirkeyi yapacağım ayarladım. Daha önce yapmıştım ama gebe değildim. İnşallah tez zamanda geçer.
MeyraRana 35SD28 kış geldi artık İstanbulda kaç gündür buz kesiyor bi yerde kar yağıyor soğuğu buraya vuruyor sanki bnde trabzondan İstanbula geldim Ordada soğuktu burdada soğuk🤣🤣 bide soba yakıyorum düşün yani bazen üşeniyorum yorganın altından çıkmıyorum
35SD28 MeyraRana oy kıyamam Rabbim kolaylık versin. Sobalı evi iyi hoş ama zahmetli. Eşim Girsunlu evleri sobalı. Oraya gidince dibinden ayrılmak istemiyorum😇
35SD28 Serpiloral göz kararı koyuyorum 1 litre su şişesine çok az sirke gerisi sırf su oluyor açıkçası. Birisi tarif vermedi açıkçası. 1 bardak su ölçüsünü içecek misiniz? Çay kaşığı yeter herhalde bende bilmiyorum. Dediğim gibi göz kararı yapıyorum.