Seymaben Cnblt olabiliyo kuzum korunmamıza rağmen 4 ay olmadı bizim🌸1 sene normal sayılıyo bu süre için
Elfidaa Cnblt bilmiyorum iyi bişey mi değil mi ama Rahmi falan temizlediğini duyduğum için kullanmıştım hamile kalmamda etkisi var mıdır bilmiyorum tabi
Nazliklkn Cananyildiz inanın benim de bir fikrim yok. Hatta spora başlamıştım ip atlıyodum günlük düzenli zaten çocuğum olmuyor diye. Meğer hamile kalmışım 🤭 şans eseri test yapınca öğrendim. Sürekli adetim gecikiyordu zaten o yüzden çok umutlanmak istemedim test yaparken çift çizgiyi görünce elim ayağım titremişti 🤗
alparslanannesii1661 Ilk istedim bir kere denedik sonra vazgeçtim bir kereden tutmaz ya demiştim 3 hafta sonra ben burdayim dedi
Iknr-mls Cnblt bor sağlık ocağına gidip folik asit başlamalısın cnm bebek düşünüyorsan 1 ay önceden baslamalisin
Cnblt Iknr-mls 2 aydır kullanıyorum evliliğimin ilk ayı özele gittim rahmimi kontrol ettirdim sorun yok dedi yumurtlama günlerini hesaplamayı öğretti bide folik asit verdi olana kadar iç dedi 2 . Kutuma başladım
Iknr-mls Cnblt evet bende aynı şekilde başladım sonra ne kadar doğru bilmiyorum ama biontek aşısı vurulanlar daha kolay hamile kalıyor diye okudum bir yazıda eşimle vurulduk deseler devam ve 3 hafta tesadüf belkide adetim gecikti ve test yaptı pozitif çıktı 15 haftalık olduk bile 😉😊
Iknr-mls Cnblt hatta okuduğum yazı instagram da (@docdrmfk) onun yazıları girip okuyabilirsin çoğu kişi aynı şekilde hamile kalmış belkide tesadüf bilemem
Cnblt Iknr-mls biz düğünde bi engel olmasın diye 1 hafta önce vurulduk yani ben eylül ilk hafta vuruldum aksine endişeliyim vurulduğum için 😂
Iknr-mls Ebrbre evet belkide tesadüf Bi yerde okudum ve bende olumlu sonuç verdi instagramda ( docdrmfk) onun geçmiş yazılarını okuyabilirsiniz.
zaydn Evlendiğimiz günden beri korunuyorduk 8 aydan sonra artık olsun dedik korunmadıktan 2 ay sonra hamile kaldım ilk 1 ay niye olmuyor diye korkmuştum ikincide belime yastık koydum yarım saat kalkmadım ayaklarımı kaldırdım falan oldu 😂😂😂🤦🏻♀️
Cnblt zaydn tebrik ederim bizimde ilk deneme bende kalkmadım uzandım yarım saat kadar ama negatif çıktı testim