Cilek_16 Bebegmbenm son 65 gün ama nasıl geçicek bilmiyorum zaman durdu sanki 😂 şöyle zaman gelene. Kadar uyusam tam gününde uyansam ne güzel olur 😂
Bebegmbenm Cilek_16 dün aynısını eşime söyledim gözümü kapatsam doğum olacağım sabah açsam ne güzel olur diye 😂 zaman azaldıkça sabırsızlanıyoruz aslında
Bebegmbenm Hatice-Cihan sizinde az kalmış sezaryen düşünüyorsanız daha da az hatta 😍 sağlıkla alın kucağınıza 🌺
Kumsalsmom Bebegmbenm 155 polis imdat ahhahaha şaka bi yana 3 lü rakamlardan inemicez gibi geliyor domates büyüklüğündeyiz 🥰🤰🏻💐
Bebegmbenm 373437 aramızda bir gün var 😍😍 sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah hazırlıklara başladınız mı
373437 Bebegmbenm evet manşallah bize hepimize 😊😊evet ilk bebiş olduğu için heyecana kapıldım haZırlıklar bitti bile 🙈🙈😊😊😊
Bebegmbenm Hayalhanem_04 arkadaşımın da 40 günü var aynı durumu o da yaşıyor kısa sürüyor ama normal diye düşünüyorum sizin sürekli mi oluyor
Hayalhanem_04 Bebegmbenm benim de öyle kısa sürüyor ama çok oluyor mesela 10dk bir bazen 1 saate bir dünden beride akıntım çok oluyor doktoruma konuştum bebeğin ters olabilir ya da doğum olacak yarın kontrüle gel dedi
Bebegmbenm Mmlek az kalmış aslında hazırlık vs derken hızlanıyor zaman sonra ne çabuk geçti diyor insan :))
Bebegmbenm Iremaltnr 😍😍 30. Haftaları çok merak ediyordum bende ilk zamanlar 😍sonrası çabuk geçiyor zaten
Ceydatolga_ Bebegmbenm inşallah normal düşünüyorum, başı aşağıda, normal doğumada uygun dedi doktor hayırlısı 🧿👶🏻
Bebegmbenm mirayveannesiii o günler gözümün önünden geçti bir an 😂 herkes son 99 diye post açıyordu imreniyordum geçmiyor gibiydi zaman 😁
Pcan Bebegmbenm normal düşünüyorum ama doktor henüz çatı muayenesi bile yapmadı aon dakika belli olacak sanırım ☹️
Bebegmbenm Pcan yapması gerekiyor diye biliyorum siz sorsaydınız keşke yapılacak mı diye veya ne zaman yapacaksınız diye