Bebegmbenm Masmavim eşiniz neye tepki gösteriyor ? Bende normal istiyorum sezaryenın sonrası beni korkutuyor 🥲
Bebegmbenm Hatice-Cihan sizinde az kalmış sezaryen düşünüyorsanız daha da az hatta 😍 sağlıkla alın kucağınıza 🌺
Bebegmbenm Sedeff07 işte bende bundan Korkuyorum benimde öyle gerçekten hızlı geçti ama son günler geçmiyor diyor herkes 🤦🏻♀️
Sedeff07 Bebegmbenm maalesef tahi biz stres heyecan falan yapıyoruz artık ondan büyük ihtimalle de olsun saglikla gelsin bebislerimiz inşallah
Bebegmbenm 373437 aramızda bir gün var 😍😍 sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah hazırlıklara başladınız mı
Hayalhanem_04 Benim 40 günüm kaldı inşallah. Ama iki gündür Karnımda kasıklarımda ve rahmimde ağrı çok oluyor erken doğum olabilir mi
Bebegmbenm Hayalhanem_04 arkadaşımın da 40 günü var aynı durumu o da yaşıyor kısa sürüyor ama normal diye düşünüyorum sizin sürekli mi oluyor
Bebegmbenm Mmlek az kalmış aslında hazırlık vs derken hızlanıyor zaman sonra ne çabuk geçti diyor insan :))
Bebegmbenm iki_tospik_annesii sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 hepsinden ayrı bir heyecan yaşıyor insan benim ilk evladım olacak Allah’ın izniyle 🙏🏻
Bebegmbenm Busra2013 çok az kalmış ikili rakamlara düşmek için 😍 26 dan sonra daha net hissedersiniz tekmeleri
Bebegmbenm Derin34-23 32+5 haftalık 😍 valla normal düşünüyorum bi sıkıntı çıkmazsa. 35. Haftada pilastes topu ile hareketlere başlıcam erken kavuşmak İÇİN 😁
Ada_kacira Bebegmbenm allah razı olsun rabbim acılarını göstermesin bizlere sizin ilk çocuk mu olacak
Havva-42 Bebegmbenm 100.günü gördüm yaa nasıl heycanlandım bir gün sonra99 olucak dşye sabırsızlıkla bekledim 99olunca eşime annemlere arkadaşıma attım hemen 😄😄
Bebegmbenm Havva-42 yaa 😂 100. Günde sabırsızlıkla bir gün sonrasını beklemiştim bende 99 düşünce ekran resmî alıp eşime ve anneme göndermiştim 😁😁