Bebegmbenm Havva5853 yaa 😂😂 öyle mi oluyor cidden . Hareket yapıyor musunuz açılma olsun sancı başlasın diye ? 40 lara kalmaktan korkuyorum zor oluyordur baya dimi ? Bu arada cinsiyeti nedir
Havva5853 Bebegmbenm kızımız olacak hayırlsıyla ama gelen giden hala yok. 🤷🏼♀️ Yürüyüş, merdiven, pilates, hurma hala devam ediyorum. Şimdi defne ve rezene çayına başladım. 😅
Aycaaa571 Bebegmbenm benim kemiksel olarak rahatsızlığım var ondan normalde ağrımıyo ama hamilelik ilerledikçe ağrı başladı
Smyrayldrm Bebegmbenm canm grip olmusum 2 haftadır cok yoktu 2 gundur oksuruk beni mafettı karnım ve kasıklarım agrıyo sankı balon gbı sısım yani kafamı kaldramıyrm ınan hıc pesımı bırakmıyor bu hastalık benım 😔🤯🤦♀️
Bebegmbenm Ece003 ikili rakamlara düşünce hızla geçecek zaman benim öyle oldu umarım sizinde öyle olur ❤️
Bebegmbenm dilanngns yerim onun hareketlerini 😍 28-29. Haftamda kıpır kıpırdı ve sürekli lavaboya çıkıyordum doktora göründüm baş aşağı pozisyonunda normal demişti ❤️
Ahsendsl Dilosseee Bence söyleyin böyle böyle de varmış diye. Tabi ekstra başka durumlar yoksa. Doktorlar daha iyi bilir ama. Mesela benim doktorumun bebekleri de son gün dönmüş. Geçenlerde konuştuk.
HaticeBerkayBalat3103 @Bebegmbenm evett az kaldı sabırsızlanıyorum oğlumu görmek için ilk gebeliğim ve biraz dogum korkusu var inşallah pozitif güzel bir dogum olur tüm hamile anneler için 🙏🙏☺️☺️
Bebegmbenm Smyrayldrm çok geçmiş olsun öksürmekte iyi değil aslında . Bol vitamin alın bol su bol meyve ❤️🥺