Havva5853 40+3 teyiz artık ve program sıfır günün kaldı deyip günlük açıklama yapmıyor. 😂 Bizde beklemeye devam. 🤷🏼♀️🤰🏼
Bebegmbenm Havva5853 yaa 😂😂 öyle mi oluyor cidden . Hareket yapıyor musunuz açılma olsun sancı başlasın diye ? 40 lara kalmaktan korkuyorum zor oluyordur baya dimi ? Bu arada cinsiyeti nedir
Dilosseee Ahsendsl hadi inşallah pazartesi 38 oluyor bakacak doktor tekrar tersse gün verecek sezaryen için inşallah döner bence normal istiyorum
Ahsendsl Dilosseee Bence söyleyin böyle böyle de varmış diye. Tabi ekstra başka durumlar yoksa. Doktorlar daha iyi bilir ama. Mesela benim doktorumun bebekleri de son gün dönmüş. Geçenlerde konuştuk.
Smyrayldrm Bebegmbenm 138 gunum var 🥰 20+2 havuc kadar olduk 🥕❤️cok sukur bıde hastalıklar bıraksa daha ıyı olacam
HaticeBerkayBalat3103 @Bebegmbenm 40 günümüz kaldı Allah’ın izniyle 34+2 Haftalıgız pırasa kadar oğlum 😀rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah sağsağlim kucaklarımıza alalım 🙏☺️
Semaddurmaz Bebegmbenm Allaha şükür bir sıkıntı yok sadece uykusuz geceler🥲 yatmakta zorlanıyorum😂 Buna şükür 🙏🏻
Bebegmbenm Ece003 ikili rakamlara düşünce hızla geçecek zaman benim öyle oldu umarım sizinde öyle olur ❤️
dilanngns Bebegmbenm serklajlı olduğum için doğum şekli şuan belli değil ama normal doğum istiyorum. Bişey sormak istiyorum. 28. Haftadayım inanılmaz hareket ediyor bebek ve sürekli idrarım var tuvalette yaşıyorum resmen. Sizde de böyle miydi acaba 🤔
Busra-61 dilanngns benimde öyleydi 26 haftalığım iki üç gündür duruldu biraz ve sürekli tuvalletteyim baskı yapıyor demek ki ☺️
Bebegmbenm dilanngns yerim onun hareketlerini 😍 28-29. Haftamda kıpır kıpırdı ve sürekli lavaboya çıkıyordum doktora göründüm baş aşağı pozisyonunda normal demişti ❤️