Bayraktarn Cns34 9.30 da uyandım, her gün ne yapsam diye düşünmekten çürüdüm resmen adını koyarsam rahatım ama koymazsam akşama kadar dertliyim 😅
Mihriballim Bayraktarn bana eziyet gibi geliyor yemek yapmak 😀🙈 normalde de pek sevmezdim simdi hic yapasim yok 😀
Bayraktarn mom8327 sebze yemekleri seviyor olsaydık keşke bir sürü çeşit çıkardı 🙃 eşim sevmiyor sebzeyi 😫
Bayraktarn Mihriballim ahahahhaha kendim için değil inanın ki ben zeytin ekmek bile yer doyuyorum karnımı ama bey gelecek ne pişiriyorsun diye arar sorar onun için özeniyorum 🙉🙈🙊
Mihriballim Bayraktarn benim kayınvalide yakin 😀😀🙈 allahtan sağolsun yapıp gönderiyor yada biz gidiyoruz yemeğe Allah başımızdan eksik etmesin valla 😂
Damli Bayraktarn bugun eşim hazırladı mantarlı tavuk sote bulgur pilavı yoğurt çorbası sütlaç yapmış bide 😂😂😂salata yapar yeriz oh mis
Bayraktarn Tazeanne0134 bende annemin dolabıma doğum sonrası için yaptığı boş mantıyı kıyma soslu olarak yapacağım yanına sulu köfte çorbası ve salata yapmaya karar verdim, kolaya kaçıyorum bugün 🤦🏻♀️