ikiPrensesAnnesi20 Bayraktarn eşim nöbetçi bugun bişe yapmayacaz yarın için de sarma saracam bugunden
ebruzb Bayraktarn kuru fasülye pilav turşu eşim bayılıyor bugün fedakarlık yaptım onun sevdiği yemeği yapıyorum😂😂
oguzweannesi 1999luanne karnıbahar kızartması nasıl oluyor acaba tarif etseniz de yapsam bilmiyorum ben nasıl yapıldığını canım istiyor ama 🙊
Mihriballim Cns34 ahahah 😀😀😀 vallahi öyle. Fikirden ziyade canım istiyor yazılanları üşeniyorumda yapmaya 😀😀🙈
Bayraktarn Cns34 9.30 da uyandım, her gün ne yapsam diye düşünmekten çürüdüm resmen adını koyarsam rahatım ama koymazsam akşama kadar dertliyim 😅
Bayraktarn mom8327 sebze yemekleri seviyor olsaydık keşke bir sürü çeşit çıkardı 🙃 eşim sevmiyor sebzeyi 😫
Mihriballim Cns34 TLC deki adam geldi aklıma kahvalti yaparken öğlen ne yiyeceğimi düşünüyorum öğlen yerken aksam ne yiyecegimi 😀😀😀🙈
Bayraktarn Mihriballim ahahahhaha kendim için değil inanın ki ben zeytin ekmek bile yer doyuyorum karnımı ama bey gelecek ne pişiriyorsun diye arar sorar onun için özeniyorum 🙉🙈🙊