Ozlem2904 Ebrumrc tik yoksa ben olsam kalkmazdim hirsimdan 😂😂😂😂😂 gecen b ara sancim olmustu o yuzden esim her kalktigimda sorar iyimisin diye ikimizde doguruyorum sandik 😂
Ebrumrc Ozlem2904 hahahah😂iyi bari seninki ilgileniyo hak ediyo sabah göndermeni😂benimki oralık olmayınca bende vurdum kafamı yattım oh olsun😂
Ozlem2904 sumeyraballl Allah yardimciniz olsun, ben esim icin tekrar alarmla kalktim ama gozlerim biber gbi. Uyu uyan insan cok perisanliyo😔
sumeyraballl Ozlem2904 ahh bilmezmiyim uyuduğm zamanlr onu çok yaşıyorm 😂 uyuya bilsem de eşimi uyandırıp işe yollayana kdr uyku muyku kalmıyor uykusu çk ağır oluyor o gidince de zombi gibi dolanıyorm 😂
Sirius52 Bende bi tek ben böyleyim sanıyorum 1 saat uyusam daha uyuyamıyorum yatakta bi o yana bı bu yana dönüp duruyorum gerçi dönmekte çok zor artık 38+3
selma89 Doktorum geceleri 8 saat düzenli uyu dedi gündüzleri 1saat şekerleme yap dedi🥴. Şimdiden uyukusuz gecelere hazırlık yapıyoruz sanırım
Ozlem2904 selma89 8 saat mi? 😅😅😅😅ve duzenli???hahaha cok güldüm. Dr unuz ya erkek ya da bayan ama henuz hamile degil 😂😂😂
Bebikonun_annesi Bende aynı durumdayım kızlar 34+5 teyim, burun tıkanıklığı, boğaz kuruluğu ve mide yanmasından dolayı çok sık uyanıyorum geceleri 😬
Ozlem2904 Bebikonun_annesi Gecmis olsun 😔 burun tikanikligi grip kaynakli ise nane yagi buhari cok guzel aciyor. Sicak suya 5 10damla damlatiyosunuz o buhari soluyosunuz benim burnum oyle acildi
ogretmen_anneee Ozlem2904 tam olarak ben . Sürekli WC kalkıyorum sağa sola dönerken uyanıyorum tam uyudum diyorum midem yanıyor uyuyamıyorum zombi oldum ben yaaa
Ozlem2904 ogretmen_anneee Allah im yardim etsin 🤦♀️🤦♀️ benim aniden kesiliyo uykum onceden wc icin sikistigimdan kalkardim simdi kendimi uykuya zorlayip uyuyamadigimdan bari wc ye gidiyim diyorum..
[silindi] Ozlem2904 valla son bir aydır kafayı bi koyuyom çişim iyice sıkıştırana kadar deliksiz, işeyip geliyom bidaha yatıyom rahat 11 12 saat uyuyom öküz gibi oldum kafamı yerden kaldıramıyom hepuykim var sanki
burcusami 30 a kadar iyi uyumuşsun sanslisin, ben 27 haftaya girdim, yaklaşık 1 aydır uyuyamıyorum tuvalete kalkıyorum geceleri cok
Ozlem2904 burcusami tuvalete hep kalkiyodum ama geri donup uyumasi kolaydi. Simdi uykum birden kesiliyo sanki yillarca uyumusum simdi kalkma vakti. Cin gb acik oluyo gozlerim
Zeysezer Ozlem2904 28+5 son iki haftadır bende uyuyamıyorum ya birden uyanıyorum uykum kesiliyor ya çocuğun hareketi uyandırıyor ya burnum tıkanıyor oturup ağlayasım geliyo zaten uyuyamıcaz şurda ne kaldı ki 😒
Ozlem2904 sumeyraballl ben esimi gonderince yattim valla ama yarim saatte bir yine uyandim. Vucudum b degisik acaba uykusuzluktan m yoksa aksama sabah dogurcam m bilemedim 🥴😂
Bebikonun_annesi Ozlem2904 teşekkür ederim benimkisi alerjik gebelikte daha artmış kbb doktoruna gittim nu durum için hayırlısı bakalım