Ozlem2904 Allah im benden ondeki haftadaki hamilelerin ne demek istedigini anladim gece uyuyamiyorum diyolardi. Surekli b uyanma hali. Sadece wc degil b anda uykum kesiliyo 🥴 siz ne durumdasiniz ?
Handan_65 Ozlem2904 Aramıza hoşgeldin 🤣🤣🤣 26 haftadatım bu zamana kadar deliksiz uyuduğumu hatırlamıyorum ama babamlarda kalınca uyanmıyorum Ama kendi evimde nöbetteyim gece bekçisi gibi 🤣🤣🤣🤣
ilknurd_98 Ozlem2904 37+1 artık kafayı yiyeceğim sadece 3-4 saat uyusam yeter ama aslaa olmuyor şu an da pilates topundan bildiriyorum yatakta bile değilim 😥
Ebrumrc Ozlem2904 bende 35 haftalık olucam aynı durumdayım son 1saattir uyumaya çalışıyorum bazen kramplara bazen ağrılara bazen wcye bazende hiçbir sebebi yokken uyanıp saatlerce uyuyamıyorum🥺
Ozlem2904 Handan_65 bende ilk bu gece oldu cok sinir bozucu birsey 32+3um bi anda uykumu almis gb uykum kesildi
Zeynep0744 ilknurd_98 Lavantakokusu 36+3 deyim haftaya Cuma doğum ama 2 aydır uyumuyorum gözlerim Adile naşit gibi açık 🤦🏻♀️
Ozlem2904 ilknurd_98 😂😂 pilates… mutfaktan selam🥴🥴🥴 meyve yiyorum ama normal yiyecek degil 🤭 (32+3), 37.haftadaya kadar insallah boule devam etmez…
Ozlem2904 Lavantakokusu bende mutfaktayim midem gurulduyodu sesli sesli ama simdi uyumayi denicem🥴 sabah 7de eşimi gondermek icin kalkmam lazim..
Ozlem2904 Btltncy ben 1 hafta onceye kadar Allah im sukur ben uyuyabiliyorum ne kadar uyuyamiyan insan var doguma nasil gircekler yorgun yorgun uykusuz diuodum… şom agizliyim galiba..
Ozlem2904 Ebrumrc al bendende o kadar simdi tekrar uyumayi denicem… b saate esim ise gtcek ona kalkmam lazim kalkabilirim insallah
Handan_65 Ozlem2904 Herhalde sizde yeni başlıyorsunuz galiba ben basından beridir ne gece nede gündüz uyuyorum
ilknurd_98 Ozlem2904 mide yanmasından su bile içemiyorum desem inanır mısın 😂 çare topta zıplamak en azından vakit geçiyor 😂
Ozlem2904 Handan_65 bana ilk kez bu gece oldu. 11.50gb yattim zaten gece1de uyandim dedim bari wc ye gidiyim sonra 2.45de kalktim baktim saat daha 2.45 bianda uykum kesildi. Sonra 4de kalktim sonra 5.10da…. bi anda ya sanki tum gun uyumusumda uykumu almisim zerre uyku kalmiyo gozumde… 🥴🥴🥴
Ebrumrc Ozlem2904 inşallah uyanabilirsin canım 🥰benim eşimde işe gidicek 1 saat sonra bende bekliyorum ki onu gönderip uyumayı ama oyanımda horul horul yatıyor ve hiç oralık değil ağrım yok ama yalandan bi kaç kere inledim ama adamda tık yok😆
Ensars27 Ben de burdayım malesef 🥱uykudan tamamen ümidimi kesince açtım tv izliyorum ne yapim. Nolucak bu halimiz bilmiyorum. 😒Allah yardımcımız olsun 🤲
Ozlem2904 Ebrumrc tik yoksa ben olsam kalkmazdim hirsimdan 😂😂😂😂😂 gecen b ara sancim olmustu o yuzden esim her kalktigimda sorar iyimisin diye ikimizde doguruyorum sandik 😂
Crcs Ozlem2904 33. Hafta. Bazen midem bazen bebek bazen bacak ağrısı her gece bi sebepten uyku yok. Geçen gece saçlarımı yolacaktım sinirden.