Merveikratanem mor_menekse1 bir kere yakaladı 1 güne 2 güne düşüyor 5 güne çıkıyor her gitmeme değişiyor
Papatya-Kokusu mor_menekse1 canım cinsiyet için değil yorumum ama detaylıyı radyoloji değilde perinatolojiye yaptırın onun uzmanlık alanı çünkü
mor_menekse1 Papatya-Kokusu haklısınız ama randevu bulamadım başka ile gittik ancak radyoloji bölümüne vardı iş nedeniyle Ağrıdayız doğru düzgün doktor bulamadık özlikle perinatoloji istedik özelde bile yok :)
Ozgull11 mor_menekse1 biz 14 haftalıkken ikisinin de kız olduğunu söylemişlerdi daha da değişmedi şuan 33 haftalığım umarım doğrudur çünkü herşeyi pembe artık erkekse de mecbur pembe giyinecek 🤪
mor_menekse1 Ozgull11 hahah 😂 Alemsin ya mecbur giycek artık Saglıkla gelsın miniklerimiz inşAllah ❤️
mor_menekse1 Merveikratanem ona ragmen küçük çikiyor demek bizim bir arada zar var inşAllah hatalarını yakalar miniklerimiz herşeyin hayırlısı olsun 🤗 hakkımızda
Merveikratanem mor_menekse1 adete göre 25+4 doktora gittiğimde ultrasonda 25+4 biri 25 biriydi 4 gün gerideydi bu gün 26 haftalık olduk
Ggalparslan Bende 14+2 de gittiğim en son doktora göstermediler 18 de tekrar gidicem inşallah gösterirler hiçbirşey alamıyorum alışverişe başlamadım sizler neler aldınız ? Kaçıncı haftada başladınız alışverişe
mor_menekse1 Ggalparslan ufak ufak şeyler addim 17 haftalıkken biir net erkek digeri bnzyor denildi şimdi sata göre 21 haftada halla belli degıl 😄 Allah nasip ederse bu hafta detaylı var o mzn Ögrenebiliriz inşAllah
2minikmucize mor_menekse1 12. Haftada kız dediler.Sonrasında da diğer doktorlar da onayladı ☺️Zaten tek yumurta ikizi oldukları için cinsiyetleri aynı 🥰 Şimdi 23 haftalığız 👯♀️
mor_menekse1 2minikmucize ne güzel 😁 aralarında hafta farkı var mı canım son adetine göre mi ilerliyorlar :)
mor_menekse1 Merveikratanem ne güzel benim minikler son adette göre bir bucuk hafta gerideler inşAllah haftasını yaklarlar