Alka N01AKCAN Aaa ne güzelmiş Robin . Ben çok severim farklı isimleri . Bende Leon koymayı düşünüyordum tabi çevre tepkisi felan oluyor malum . Koyamiyorum .☹️
N01AKCAN anonimgelin dalga geçilecek bı isim değil bence ya neden dalga geçilsn ki Kürtçe de anlamı var
N01AKCAN Alka Robin aslında ingilizce de değil anlamı güneş kokusu Kürtçe bir isim farklı olsun diye düşündüm
DenizveKumsal Alka leon araba modeli olarak bilindiğinden koymayın derim. Seat denilince akla ilk leon geliyor çünkü 🙄😅
Alka N01AKCAN bence gayet güzelmiş dalga geçilecek bir şey göremiyorum .zaten dalga geçme beyni olan insan her türlü her şeyle dalga geçiyor.
Elfvli N01AKCAN ama bunun kurtce bir isim ve anlamı olduğunu siz biliyorsunuz. Çocuğunuzun uzun bir çocukluk ve eğitim hayatı olacak. Dalga geçilme ihtimali yüksek. Sorduğunuz için söylüyorum ben Eymen koyardım. Ama annesi siz olacaksınız sizin kararınız önemli.
Aylin_16 N01AKCAN canım Robin ismini ilk defa duydum ilk aklıma Robin hood geldi çoğu kişi de bu şekilde düşünebilir belki oyüzden eymen daha hoş tabi senin kararın
Momformom Bence Robin çok güzel, anlamı da gayet güzelmiş. Eymen son on yıl içinde çok konuldu, tabi gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu koymalısınız 😊