ikramomm Kızlar benim yarın 1’de randevum var ama biz sonuçlar geç çıkar diye erken gitmeyi düşünüyoruz 1’de gitsem o saatten sonra devlette kan tahlili yapılır dimi ya,kaç saate çıkar, erken gitmeli miyim ?
Ayseturgut28__12__ ikramomm yapılıyor canım tekrar sonuç için gitmene gerek yok bir sonraki kontrolünde doktor sonuçları soyluyor ❤️☺️
Kbrkbrr ikramomm 1,5 2 saate çıkıyor devlet hastanesinde e nabızada düşüyor zaten. Yani mesai bitmeden dr. sonucuda göstermiş olursunuz büyük ihtimalle 💐
Senamasal ikramomm KAN VERDİĞİN TUPUN UZERİNDEKİ NUMARALARİ VE SİRA KAĞIDINI RESİM ÇEK EVDE İNTERNETTEN HASTANENİN SİTESİNDEN BAK
Melek06345 Canım hastanelerde kan sonucun 1-2 sonra çıkıyor diye biliyorum ben geçin ay 3 de verdim 5.30 gibi çıktı ertesi gün sonuç göstermeye gittim
ikramomm Melek06345 ben ertesi gün gidemeyebilirim ondan sormak istedim 1’de versem herhalde yetişir değil mi sonuçlar 🥰🌸
ikramomm dakpinar- peki bişi daha sorucam sonuçlar çıkınca yarına randevu almak gerek mi yoksa olmadan da direkt bakarlar mı 🤔
ikramomm Ayseturgut28__12__ daha kaç haftalık olduğunu bile bilemiyoruz 2. Kan verişim olacak randevu almak istesem de 15 gün sonralarına atıyoe anlayacağınız çok uzak vakit umarım gün içinde çıkar ve sonuçlara bakılır içim rahat etmiyor çünkü 🥺🥰🌸
Ayseturgut28__12__ ikramomm bence kendini zor durumda birakmana hiç gerek yok canım illa ki sabahina gitmen şart değil bir sonraki kontorulunde alırsın sonuçlarını☺️
dakpinar- ikramomm ertesi gün ise randevu Alman gerekebilir canım ama eğer randevu bulamazsan bence gidip randevu bulamadım sonuçlarıma bakar mısınız diye rica edersen bakabilirler 🥰
Ayseturgut28__12__ ikramomm aile hekimine de gidebilirsin canım orada da kan tahlili idrar tahlili yapılıyor hemen de sonuçlar çıkıyor en geç birgün sonra ordan da söylüyor sana kaç haftalık hamile olduğunu son adet tarihine göre illa ki hastanede kan verdirmek gerekmiyor hamile olduğunu öğrenmek için ❤️
sheyda1991 ikramomm acilden kan verin direkt. Eğer beta baktıracaksınız 2 saatte çıkıyor sonuç. Bende beta takibi için hep acilden verdim kanı
sheyda1991 ikramomm kontrol içinde 10 gün süreniz oluyor hastanelerde. 10 gün içinde randevusuz sonuç göstermeye gelebiliyorsunuz
ikramomm Ayseturgut28__12__ yok kuzu orda yaptırdım da daha da yapmadılar kadın doğuma git dediler çok ilgisiz buradakiler keşke herkes iyi doktor olsa 🥺 teşekkür ederim bilgi içinde 🥰🌸
Ayseturgut28__12__ ikramomm yaaa doğuma bir haftam kaldı her aile hekimine gittiğimde özenle bakıyorlar ve ilgileniyorlar Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sıkma canını ❤️
Elif0611 Canım ben öyle bi durumda direk acile gidip akşam kan verdim 2 saat sonra çıktı ertesi gün direk gidip gösterdim