Ayseturgut28__12__ Eymen72 evet ilk gebelik canım kasilmalarim ve bel ağrım çok var ,senin belirtilerin var mıdır ?
Ayseturgut28__12__ Bertasi25 al benden de o kadar valla kız doğurdum diye müjde vermeyi çok istiyorum ama 38 den sonrası hiç çekilmiyor uykular haram oldu ☺️😂🤭
Bianneadayiii Kızlarrr son 18 heran gelebilir düşüncesindeyim. Merak, heyecan ve korkuyla bekliyorummm😬
Ayseturgut28__12__ Haticeey hayırlısı ile gelsinler inşeallah canım benim bel ağrım ve kasık ağrım çok benim🥺🥺
Haticeey Ayseturgut28__12__ Aynen canım benimde şuan belimden bi ağrı girdi bilmiyorum artık nasıl olur çoğalır mı korku basıyor yaa🥺
Ayseturgut28__12__ Sumeyye1234 Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım kaçıncı haftada sezeryan olacaksın ?
Ayseturgut28__12__ Sumeyye1234 Rabbim yar ve yardımcımiz olsun canım hayırlısıyla yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲❤️
Ayseturgut28__12__ HaticeBerkayBalat3103 amin canim sabırsızlıkla bekliyoruz artık bir an önce gelse de kavuşsak diye 😘🤲
Ayseturgut28__12__ Seyma_51kossek Rabbim hayırla kavuşmayı nasip eylesin kuzum adıyla büyüsün inşeallah 😘🤲