Ayseturgut28__12__ Doğuma kaç gün var hanımlar ,ne durumdasınız ben 39 .haftadayim kasılmalar başladı 🤫🙄🥺
fyznrilter Ayseturgut28__12__ Ben 36. Haftadayım ara ara ağrılarım olmaya başladı, inşallah zamanında gelir 1 veya 2 hafta daha dayansak yeterli 🌾
Ayseturgut28__12__ fyznrilter Rabbim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip eylesin canım benim bende çok agirlastim şafak 8 🥺🤯
Ayseturgut28__12__ _derin-su Rabbim bir nefeste kurtarsin inşeallah canım ,sağlıklı sıhhatli al kucağına 🤲❤️
Black-34 Ayseturgut28__12__ Amin inşallah 🤗❤️Hepimizin bebişi sağ Salim gelsin 40 haftaya göre 49 inşallah 38 de falan gelir de 🤣daha erken gelir
Ayseturgut28__12__ Black-34 ah canım benim bende senin gibi dedim de 39 haftaya girdik küçük bey zorlamaya başladı ama tık yok🤯🤭🤫
Ayseturgut28__12__ 61hnd yoldaşız seninle de şafak 8 hayırlısıyla gelsinler inşeallah bebişlerimiz❤️🤲
HaticeBerkayBalat3103 @Ayseturgut28__12__ 40 gün kaldı Allah’ın izniyle 34+2 Haftalıgız sağsağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏sırt agrım ve kasık agrılarım oluyor bunlarda normal zaten zamanında alalım kucaklarımıza yavrularımızı ☺️🙏🤲
Ayseturgut28__12__ HaticeBerkayBalat3103 amin canım evet normal ama ben bugün itibariyle 39 haftaya girdim sabahtan beri şiddetli bel ve kasık ağrım var ağrısı cok farklı önceki kasilmalara hiç benzemiyor🤯🥺