Annesininbalii Busra2013 Himm bu şekilde oluyor mu bazı haftalarda hareketli bazılarında daha durgun ilk kez duyuyorum 😊🤭
Busra2013 Annesininbalii valla bende oluo benım kızmı tembel bılmıyorum yada soyle oluyor mesela 22 de cok hareketlı 23 gırınce ya hareket kwsılırse dıorum strese gırıyorum surkelı uzanıp hareket beklıyorım belkı ondnda bole oluo olabılrı
Baburhulya Esra-svr33 bende 19 haftadayim hiç kilo almadım hatta 3 kilo verdim 🤭 inşallah bende çok kilo almam belki bundan sonra başlarım almaya
Baburhulya Annesininbalii ben bunu ilk kızıma hamilyeken yaşadım oynuyordu hemen doktora kosuyordum doktor bana onunda uyma duygusu var halsiz olabilir uymak ister demişti şimdi ikinciye çok tecrübeliyim sende korkma herzman oyunucak diye kural yok canım muayene gittiğinde doktora sor
Annesininbalii Baburhulya dün gittiğimde hiç oynama hissetmememe rağmen yumruk attıgini gordum 😊 demek ki ben hissedemiyorum çoğu zman ,😊😊
Sena4398 Korona tedavim sırasında Beta HCG 1268 çıktı. Ne kadarlık olduğu konusunda tam net bir şey söylemediler😒