matruska Yaa ben 33+5 oldum bu haftaya kadar 10 kg almıştım ama bu hafta bir acıkıyorum ki sormayın yürüyüş yapıyorum ama şiştiğimi, bi ağırlaştığımı hissediyorum tartıya çıkamıyorum. Sanırım biraz istemesem de kafaya takıyorum
Elfs 11+2 2 kilo verdim 53 kiloyum aslında ilk öğrendiğimde 2 kilo bir anda almıştım çok acıkıyordum sonra mide bulantılarıyla o 2 kilo gitti
Mugomugo Esra-svr33 20. Haftadayim hiç kilo almadım normal mi bilemiyorum bı göbeğim yok bazen bebek olduğunu unutuyorum 🙄
Annesininbalii Busra2013 Ben 22+2 yım dört gündür pek hissEdemiyorum hareketleri oysaki dört beş gün önce video bile çekmiştim hareketini teknesini o dereceydi ama şu an yok gibi sadece gündü seyirme hissediyorum
Busra2013 Annesininbalii demekı 28 haftaya kdr bole duznsız olcaklar benım mesela 22 de cok hareketlıydı 23 de durgundu 24 gırdım ultroda karnımı yumrukluo ama o an onu hıssetmedım demekı tam hıssetmemız ıcın 28 beklememız lazım
Baburhulya Annesininbalii ben bunu ilk kızıma hamilyeken yaşadım oynuyordu hemen doktora kosuyordum doktor bana onunda uyma duygusu var halsiz olabilir uymak ister demişti şimdi ikinciye çok tecrübeliyim sende korkma herzman oyunucak diye kural yok canım muayene gittiğinde doktora sor
Annesininbalii NBA Benim gobisimde çok çıktı 22 haftaligim ama yani şu an boyleysem sonlara doğru nasıl olacağım Allah bilir 🤔🤔🤔
Annesininbalii Busra2013 Himm bu şekilde oluyor mu bazı haftalarda hareketli bazılarında daha durgun ilk kez duyuyorum 😊🤭
Esmaonur Esra-svr33 17+0 sadece 1 kilo almışım inşallah en fazla beş kiloyla kapatırım diye istiyorum kilo almayı sevmiyorum 😭
Sevda-06Macit Esra-svr33 35+4 olduk ve 17 kg almışım son bir aydır bir yiyorum anlatamam. Ve duramıyorum. Normalde de açlığa dayanamam
SuperrMomm Esra-svr33 13+3 toplamda 4 kilo almıştım 6 kilo verdim 😂😂😂 sürekli sürekli 🤮🤮🤮 artık mide kalmadı bizde çok şükür 😂
Papatya46 26+4 teyiz 8 kilo almışım Bebeğimin de kilosu 900 gr boyu 32 cm sanki kısa gibi gelıyor bana sizce nasıl