Cagla9596 Ayse0771 34 haftadayım dün gece çok fazla vajinamda kemik kırılırcasına ağrım oldu ve geçmedi maalesef bu ağrı sol bacağıma ve belimede vurdu. Doktor ultrasonda baktığında bugün bebeğin ters döndüğünü söyledi ve bu da kemiklerde baskı yapıyormuş
Alka Ayse0771 benimde aynı canım ağrı resmen yani kas ağrısı gibi 30+6 bı haftadır aynı sanırım. Daha fazla belkide. Böyle yürürken felanda ağrıyor . Sanki biri tekmek atmış orayada kas ağrısı olmuş gibi. Dr a diyince magnezyum başlattı sadece başka bir şey demedi .
Htcokur Ayse0771 bebeğiniz aşşada mı ? Benimki aşşada o yüzden kemiğime ağrı vuruyor son 24 gün doğuma
Kerem_mom Ayse0771 bana kafası aşağı dönmüş ondan ağrın oluyor demişti ve hala da var. Belki sizinki de dönmüştür doktorunuza gidince kesin söyleyin
Kerem_mom Ayse0771 bi kaç seçenek var magnezyum eksikliği , bebeğin baş aşağı dönmesi , çatı kemiği ağrısı genelde bunlardan oluyor bana da baş aşağı dönmüş ondan kafası baskı yapıyor ağrı olur demişti gerçekten de oluyor hala var yani çok kötü
smmamoms Ayse0771 ayyy ben ben. 36’dayım daha da arttı hele gece ve sabahları çok agrı oluyor. Bebeğim doğum pozisyonunda ve başı baskı yaptığı için normal dedi doktor çok fazla ayakta kalma dedi.
Nisssss Ayse0771 beeenn been çatın ayrılıyormuş o malesef ilerleyen haftalarda daha beter bir acıya dönüşüyor.yarın sezeryan doğumum var en çok o ağrıdan kurtulacağıma seviniyorum ayağımı kaldıramıyordum son zamanlarda