Ayse0771 Ay önceleri burada kemik olduğunun bile farkında değildim. Ama şimdi nasıl ağrı 31. Haftadayım sağdan sola dönerken bile ağrıyo yatakta. Benmle aynı olan var mı?
kizannesi_1004 Ayse0771 aynısı ben de de oluyor özellikle bazen yürürken ve yatakta dönerken bebeğin doğum kanalına yaptığı baskıyla alakalı olduğunu düşünüyorum açıkcası
Lavinyasnmz Ayse0771 Benimde aynı şekilde ağrım vardı sanki vajinamdaki kemikler kırılıyor gibiydi özellikle sabahları çok kötüydü doktorum d vitamini verdi düzenli kullanınca baya bir etkisini gördüm tamamen bitmedi ama eskiye nazaran çok daha iyiyim.
ege_ayaz_mom Ayse0771 ay aynı ben bende öyleyim ya yürümekte zorlanıyorum ayak bileğime vuruyor ağrısı bizde 35+2 olduk 30. Haftadan beri var bende dediğin gibi yataktan dönerken bile ağrıyor 😑😑😖😖
Dijvar Ayse0771 Ayse0771 ben şuan 34 haftaligim 31 de bende de vardi vajinamda ağrı. Erken doğum riskim var bide. Ama tek başına o ağrı değildi işte idrar yaparken yanma vardı bide her dk lavabo ihtiyacı ama gidince yokmus meğersem😊
Ayse0771 İdrarda yanma koyu renk idrar gbi belirtiler sayıyır ama benm kemiğim ağrıyor. Vajinanın üst kısmındaki kemik
Htcokur Ayse0771 bebeğiniz aşşada mı ? Benimki aşşada o yüzden kemiğime ağrı vuruyor son 24 gün doğuma
Ayse0771 Dijvar çok geçmiş olsun ve vakitlice doğsun bebişiniz. Ama nasıl bir ağrı bendeki de ysrın da sürerse doktoruma bildircem
Bebegim0102 Bende şuan 34. Haftamdayım sag tarafımda bir baskı ve sag vajina kemiğimde acayip bi agrı var neden olabilir ki
Kerem_mom Ayse0771 bana kafası aşağı dönmüş ondan ağrın oluyor demişti ve hala da var. Belki sizinki de dönmüştür doktorunuza gidince kesin söyleyin
Kerem_mom Ayse0771 bi kaç seçenek var magnezyum eksikliği , bebeğin baş aşağı dönmesi , çatı kemiği ağrısı genelde bunlardan oluyor bana da baş aşağı dönmüş ondan kafası baskı yapıyor ağrı olur demişti gerçekten de oluyor hala var yani çok kötü
Lavinyasnmz Ayse0771 aynen çevremde ki çoğu kişide yokmuş doktorum normal olduğunu söylemişti zaten haftalarimiz ilerledikçe ağrılarda artıyor ister istemez.
Momcrowns Ayse0771 bu ağrı normal arkadaşlar. Çatı kemiği ağrısı yada pelvis ağrısı yazarsanız bilgi çıkar. Hamilelikte hormonlar etkisiyle kemikler genişliyor yumusuyor kilolar bebeğin aşağıya baskısı da cabasi olunca o kemiklerde ağrı oluyor . Ben şuan 19 haftaligim. Bende acayip var . Ama benim ankilozan hastalığı da olunca etkisi daha çok. Ödem konusunda dikkat edin . Olmaması için gerekeni yapın. O odemler iltihaba dönüşüp o bölgelerde yer ediyor resmen
Gizemgect Ayse0771 26. Haftada başladı benimde bacağımı hafif kaldırsam ağrıyordu 30.haftadayım yatakta dönerken bile bi acı oluyor doktorum normal olduğunu söyle herhangi bir enfeksiyon vs yok zaten baya kemik ağrısı 🤷🏻♀️
Beste0636 Ayse0771 ben ben 😔28 de başladı yürürken ve gece yattığımda sağa dola dönerken vajina kemikleri agrıyor kırılacak gibi 2 yana ayrılıyor resmen doktor nst cekti sancı çıkmadı çekerken sağa sola döndüm o döndüğüm zamanlarda sancı çıktı ☺️Gayet normal olduğunu söyledi vücudumuz doğuma hazırlanıyormuş bebeğim midemde ama o kemikler agrıyor. Magnezyum içiyorum 1 haftadır daha rahat uyuyorum şükür yürürken de o kadar sancım kalmadı